VED HAVN & STRAND

Boligindretning 8. februar 2019 Postet by Cecilie Juul
Tags åbent husarkitekturBoligfremvisningBOLIGINDRETNINGboligsalgBOLIGTILBEHØRBOLIGTIPSDIGITAL MARKEDSFØRINGEjendomshandelEJENDOMSMÆGLERHavnindretningJesper NielsenKvalitetMAKE TIMEmake yourself at homeMarkedsføringSkovStrandTil salgVedbæk

Olesvej 3D, 2950 Vedbæk

Foto: CamillaHey.dk

Foto: CamillaHey.dk

Denne liebhavervilla har mange forcer – og nøgleord som en fuldstændig indflytningsklar, spændende indretning og lækre kvalitetsmaterialer skal fremhæves. Det er også værd at nævne den sublime 180 graders sund- og havneudsigt samt den centrale beliggenhed i Vedbæk med kort gåafstand til stranden. Inden for en radius af én kilometer finder I Irma, Trørød Skov, Vedbæk Skole og daginstitution, ligesom der er hurtig adgang til kystbanen og motorvejen, hvorfra København kan nås på cirka 20 minutter. På Olesvej 3D møder I denne arkitekttegnede ejendom af Nils Andersen, hvis røde murstensfacade komplementeres af et irret kobbertag. I 2013 og 2017 blev der tilbygget med respekt for den oprindelige stil, ligesom huset er løbende istandsat. Om end den udstråler en arkitektonisk æstetik, er det også en funktionel bolig, som lever op til den moderne families behov. 

Foto: CamillaHey.dk

Foto: CamillaHey.dk

Foto: CamillaHey.dk

INDFLYTNINGSKLAR
LIEBHAVER-
VILLA

Foto: CamillaHey.dk

Foto: CamillaHey.dk

Foto: CamillaHey.dk

I underetagen bydes I velkommen i en entré, hvorfra boligen udfolder sig via en veludnyttet planløsning i flere forskudte plan. Indenfor venter to soveværelser, hvoraf det ene har et ovenlysvindue samt adgang til et forskudt værelse – ideelt som kontor eller walk-in-closet. Endvidere er der et bryggers, et badeværelse og en mellemgang med et disponibelt rum, teknikrum og adgang til det næste plan. Heroppe finder I endnu et værelse og et gæstetoilet, mens det herlige køkken-alrum samler familien over madlavning og socialt samvær. Køkkenet med hvide elementer og HORN-bordplader udtrykker en tidløs elegance – akkompagneret af et smukt, italiensk komfur. Fra køkken-alrummet kan I følge trappen op til den øverste etage, hvor I møder en indbydende stue, der inddeles elegant af en pejs, mens huset fuldendes af et oplagt forældresoveværelse med eget walk-in-closet og badeværelse. Udenfor kan I se frem til en nem have med pavillon og udendørsbruser samt fem terrasser i forskellige niveauer, som gør det muligt at placere sig efter morgen- og aftensolen. Kom og oplev boligen!

Foto: CamillaHey.dk

Foto: CamillaHey.dk

Foto: CamillaHey.dk

Se mere information omkring ejendommen her, eller kontakt Frank Hansen på tlf. 88446001 for en personlig fremvisning.