MÆRK HISTORIENS VINGESUS

Bolighandel 28. januar 2019 Postet by Cecilie Juul
Tags arkitekturAtmosfærefyldtBoligfremvisningBOLIGINDRETNINGboligsalgDIGITAL MARKEDSFØRINGEjendomshandelEJENDOMSMÆGLERindretningInspirationJesper NielsenKøbenhavnLEJLIGHEDMAKE TIMEmake yourself at homeMarkedsføringNyhavnTil salgUnik

NYHAVN 31B, 1. TH., 1051 KØBENHAVN K

 

I det historiske, karismatiske og atmosfærefyldte Nyhavn midt i den herlige stemning, der hersker hele året, udbyder vi denne – one of a kind – lejlighed, som har en herlig rolig og ugeneret placering i den smukke gamle Grosserer Grams Gaard, som ejerforeningen også hedder.

 

dsc09556

 Man mærker så tydeligt historiens vingesus, når man træder ind ad den aflåste port og ind i den smukke gamle gård, hvor lejligheden ligger placeret. Lejligheden fremstår i indflytningsklar og ovenud indbydende stand, og har bare det den kræsne køber utvivlsomt vil lægge stor vægt på. Du bydes velkommen indenfor af en præsentabel og møblerbar entré med god plads til garderoben. Herfra er der indgang til et ganske indbydende og stort badeværelse med vaskemaskine og tørretumbler og et godt bruse afsnit afskærmet bag en pæn glas mosaik væg.
…..

dsc09504

dsc09501

dsc09498

I HISTORISKE &
ATMOSFÆREFYLDTE
NYHAVN

dsc09514

dsc09537

dsc09533

 Køkkenet står kniv skarpt med gode hårde hvidevarer og med emhætte bygget ned på fornemste vis i bordpladen. I køkkenet er der en fransk altan, som kan åbnes op mod gården. Stuen har så rigeligt med plads til både spisebords arrangementet som sofa gruppen og her er brændeovn, som lige kan give den ekstra hyggelige fornemmelse på en mørk vinter aften. Det store soveværelse har god plads til dobbeltsengen, garderobeskab samt kontor afdeling. 

dsc09547

dsc09551

Der er mulighed for at skrive sig op på venteliste til privat parkering i gården for kr 20.000,- årligt. Der er cykelkælder til ejendommen og indgang ejendommen kan både foregå via Nyhavn men også via Lille Strandstræde. Bemærk de lave ejerudgifter!

Se mere information omkring lejligheden her, eller kontakt Hein Christensen på tlf. 88446018 for en fremvisning.