TIDSLØST & STILRENT MED SILDEBENSPARKET

Arkitektur 5. februar 2019 Postet by Cecilie Juul
Tags arkitekturBoligfremvisningBOLIGINDRETNINGBOLIGTIPSDIGITAL MARKEDSFØRINGEjendomshandelEJENDOMSMÆGLERGulvindretningInspirationinteriør DESIGNJesper NielsenMAKE TIMEmake yourself at homeOmbygningRenoveringSildebensgulvSildebensparket

Sildebensgulvet er klassisk, tidsløst og giver en herskabelig stemning i dit hjem. Det karakteristisk vinklede sildebensmønster emmer af skønhed og originalitet, og så fungerer det både i gamle huse og nybyggeri. Få inspiration til et smukt sildebensparketgulv her.

img_7948

img_7929

img_7945

På  Strandhøjsvej 7 i Charlottenlund bydes I velkommen i en entré, hvor I straks bemærker det smukke sildebensparketgulv i røget eg, som strækker sig videre ind i boligen. Villaen udfolder sig med et Design By Us-snedkerkøkken fra 2013 med hvide elementer, der står i elegant kontrast til de mørke bordplader i natursten. Se resten af boligen beliggende i Charlottenlund her.

dsc_5716

dsc_5955

Ejendommen på Mosehøjvej 38 i Charlottenlund er løbende holdt i en særdeles god vedligeholdelsesstand, og forbindelse med det kommende salg, er ejendommens parketgulve afslebet. Det lyse sildebensgulv er tidsløst og klassisk – og sammen med det fantastiske lysindfald, får det ejendommen til at præsentere sig smukt på alle årstider. Se mere information omkring ejendommen her.

dsc00040

dsc00031

På Forårsvej 19 i Charlottenlund breder det flotte sildebensparketgulv sig i det meste af hjemmet, og fører I ind i en elegant stue, hvor I nemt får indrettet jer med en sofaafdeling med plads til hele familien. Det mørke sildebensparket er skaber hygge i de ellers store rum og skaber en rød tråd gennem huset. Se mere information omkring ejendommen her.