STEMNINGSFULDT & FEMININT

Boligindretning 30. januar 2019 Postet by Cecilie Juul
Tags Bolig-makeoverBOLIGINDRETNINGBoligstylistDIGITAL MARKEDSFØRINGEjendomshandelFeminintFotograferingInspirationinteriør DESIGNJesper NielsenKreativt universPernille Riis FrederiksenStemningsfuldtStylingTrendsetting

Pernille Riis Frederiksen er en af Danmarks førende stylister inden for boligindretning, trendsetting, styling og fotografering. Derudover er hun uddannet mentor, hvor hun via arbejdet i sin egen designvirksomhed, LIVINK, hjælper psykisk sårbare tilbage på arbejdsmarkedet med støtte og kærlig vejledning. Pernille har skabt sit eget kreative univers på de sociale medier gennem en personlig stil og indretning. Hun tilbyder indretning til private og virksomheder såvel som styling og produkt-fotoshoots. Pernille Riis Frederiksen er 34 år og mor til to. Hun bor med sine børn i Holstebro i en murermestervilla fra 1938 på 215 kvadratmeter. Her tager hun dig med på en tur rundt i sit inspirerende hjem.

..

spisestue
..

SPISESTUE
..

Mit yndlingsrum er uden tvivl vores spisestue og alrums-afdeling, fordi rummet er omdrejningspunkt for alle mine favoritbeskæftigelser; børnene laver lektier her, vi spiser og snakker om dagens oplevelser og nyder besøg fra gæster. Denne del af huset har været ’offer’ for utroligt mange skift af farver og stilarter, når jeg får skøre ideer om at prøve noget nyt. Lige nu er jeg i det nordiske, neutrale mood, hvor jeg er i gang med at lave høje paneler rundt i spisestuen. Over dem har jeg lavet en rå kontrast med en KABE-væg, som er en sandspartelvæg i en fin farve, der hedder ’Pale Beach’. Dertil har jeg valgt en lampe i råt træ fra Normann Copenhagen og et spisebord i det populære sildebensflet fra SilvaDNA. Stolene er forskellige, da jeg synes, at det giver lidt ekstra personlighed. Min Arne Jacobsen 7’er jubilæumsstol er min favorit – måske fordi den er rosa og har guldben. Wegner-stolene har det nordiske look med fletsæde og hvidmalede stel, mens velourstolene fra Nimara skaber blødhed og varme i rummet.

 koekken

koekken1

KØKKEN
..

Da jeg i efteråret 2017 var ved at være godt træt af vores grimme og uinspirerende 90’er-køkken, stillede jeg mig selv en udfordring: Køkken-makeover for maksimalt 30.000 kr. Det lykkedes faktisk – på trods af, at stort set alle hårde hvidevarer også skulle udskiftes. Vi malede de eksisterende låger, skiftede greb, købte et messingarmatur, en hvid vask fra IKEA, en ny emhætte, en hvid kogeplade og ny ovn i hvid. Derudover skiftede vi bordpladen ud med en speciallavet laminatplade, som gav mulighed for et samtalekøkken, hvor børnene kunne sidde på barstole på den ene side. Det bedste, jeg gjorde, var at søge nettet tyndt efter marmorfliser. Jeg var heldig at finde bordplader hos en mand på Den Blå Avis, og han havde heldigvis lige nok til, at jeg kunne bruge dem hele vejen rundt i køkkenet. Vi skiftede også vinduet ud med et mindre og mere stilet vindue – og voila! Et nærmest helt nyt køkken.

32533125_2083516225238467_903389913368494080_n

ENTRE
..

Entréen hos os er nærmere en hall, da der er syv meter til loftet og en stor, flot trappe op til første sal. Jeg synes generelt, at entréen skal være ryddelig og pæn, da det er det første, der møder dig, når du træder ind i vores hjem. Jeg har hængt fine frames fra by Lassen op på væggen under spejlet. Her kan vi opbevare hatte, vanter, nøgler, solbriller og så videre. På den anden side af entréen har vi et stort indbygget skab til blandt andet overtøj. Jeg har forsøgt at skabe en illusion af, at entréen virker større ved brug af spejle.

36766520_2123943491195740_8692378452591902720_n..
STUE

Stuen er det sted, min familie bruger mest. Her har vi kombineret min travle hverdag med deres afslappende sted. Vi har i det ene hjørne hængt et smart skrivebord op fra String, så jeg kan arbejde og være sammen med familien imens. I stuen har vi også en brændeovn fra RAIS, som danner ramme for en masse hygge. På væggen har jeg skabt en billedvæg med mine favoritter fra LIVINK og tilføjet lidt messingdetaljer i form af lamperne fra Tom Dixon. Farven på væggen er fra Sadolin og hedder ”Demring”. Det er en grå farve, som ikke er så kold i tonen.

 

33594198_2088433588080064_762713559577657344_n

ENTRE
..

Badeværelset er gammelt og står egentlig for skud, næste gang der skal laves en makeover, men jeg prøver at få det bedste ud af det, som det er nu. Jeg pynter op med små planter og duftlys, og så står mine yndlingsdufte fremme. På badeværelset har jeg planer om at bruge KABE’s spartelmasse med farve, som kan bruges i vådrum og på fliser. Så her drømmer jeg om et rosa badeværelse fuld af grønne planter og messingdetaljer.

.. 

sovevaerelse

SOVEVÆRELSE

I soveværelset har kreativiteten også fået frit løb, der endte ud i en halv-himmelseng. Sengen byggede vi en lørdag formiddag, malede den med gulvmaling fra Sadolin, og så købte jeg billige gardiner i IKEA og slog om sengen. Vi brugte flest penge på selve madrasserne og topmadrassen, så man sover som en drøm i sengen.

..

13227028_1713282792261814_4082797172548529078_n
BØRNEVÆRELSE

Alba Viola ønskede sig brændende et prinsesseslot, da hun som 5-årig skulle have et nyt værelse. Slottet er opdelt i tre: Nederst er der en tavlevæg, hvor hun kan tegne på væggen med kridt, i midten er der puder og iPad-holder, så hun kan ligge derinde og hygge, og øverst er der udkig til værelset samt god plads til alle hendes bamser. På værelset har vi også bygget en XL-alkove i skunken, så hun har en seng, hvor der er plads til både hende og overnattende veninder.

Instagram: @Krea_Pernille & @Livink.dk
Facebook: www.facebook.com/kreapernille
Facebook: www.facebook.com/Livinkdesign 

www.livink.dk og webshop: www.shoplivink.dk