SMAGFULD MODERNE FUNKIS

Arkitektur 11. december 2018 Postet by JESPER NIELSEN
Tags BoligfremvisningBOLIGINDRETNINGboligsalgBOLIGTILBEHØRBOLIGTIPSDIGITAL MARKEDSFØRINGindretningInspirationinteriør DESIGNJesper NielsenKØKKENKvalitetLiebhaveriMAKE TIMEmake yourself at homeTil salg

Vilvordevej 2A, 2920 Charlottenlund
..

dsc03429

dsc03426

Med en central og prominent placering, med Femvejens mylder i forgrunden og et langt kig ned ad Bernstorffsvej helt ind mod byen, er denne ovenud indbydende ejendom placeret og indeholder simpelthen alt det, som den moderne familie kan ønske sig. Ejendommen blev totalt renoveret og ombygget i 2005, og afspejler således på fornemste vis den gennemførte og funktionelle byggestil som vi idag sætter stor pris på. Huset er fra vejen omkranset af en smukt udført mur og hæk, og en lige så nydelig låge fører dig ind til husets forparti med en elegant carport og hovedindgang. Allerede ved ankomst i husets hall fornemmer man, at her virkelig er noget at komme efter. De brede gennemgående plankegulve og de rå hvide indermure er blot nogle af de mange positive oplevelser. Her er en helt utrolig loftshøjde i hallen med kig op til den øverste etage og det elegante trappeløb.

dsc03342

dsc03374

dsc03352

dsc03359

SMUKT
LYSINDFALD
I HELE HUSET

dsc03383

dsc03397

dsc03405
dsc03401

I entréen er der et praktisk garderobeafsnit og et nydeligt og praktisk gæstetoilet.  Køkken-alrummet kommer helt sikkert til at fungere som hjertet i huset. Her er et flot og tidsløst åbent køkken med alt hvad hjertet kan begære, og rummet har oceaner af plads til en stor spisebordsafdeling. Her er naturligvis udgang til den gennemførte terrasse og haven med mange hygge og læ-kroge. Haven er aldeles ugeneret fra omverdenen. I forbindelse til køkken-alrummet  er den helt unikke store stue placeret. Her er et væld af møbleringsmuligheder således at familien rigtigt kan hygge i alle krogene, når behovet er herfor. Herfra er der indgang til husets 4. soveværelse eller kontor alt efter behov.
..
dsc03422

dsc03418

 

Se mere information omkring ejendommen her, eller kontakt Hein Christensen på tlf. 60 69 60 14 for en fremvisning.