SKØN VILLA I TRØRØD

Bolighandel 28. februar 2019 Postet by Cecilie Juul
Tags åbent husarkitekturBoligfremvisningBOLIGINDRETNINGboligsalgDIGITAL MARKEDSFØRINGEjendomshandelEJENDOMSMÆGLERindretningInspirationJesper NielsenKvalitetMAKE TIMEmake yourself at homeTil salgTrørød

Krogholmgårdsvej 76A
2950 Vedbæk

dsc00090

dsc00094

En beliggenhed højt i terrænnet med flot udsigt over nærområdet til skov samt en tilbagetrukket og privat placering på en fredelig koteletgrund. Ja, det er blot et par af fordelene, der følger med, når I indretter jeres nye hjem i denne charmerende og smagfuldt opdateret villa i Trørød. Her venter der jer kort sagt en bolig med sjæl og en hyggelig atmosfære, der både byder på herskabelige og rustikke detaljer samt moderne bekvemmeligheder og materialer i højeste kvalitet. Såvel bolig som have giver god plads til familien, og beliggenheden er ligeledes befordrende for et velfungerende hverdagsliv. Fra adressen er der blot halvanden kilometer til Trørød skole, og I får cirka halvt så langt til børnehave, indkøb i Brugsen og Netto og naturoplevelser i Trørød Skov. Villaen er opført i 1917, og den står i flot løbende vedligeholdt stand. Den solgule facade med hvide detaljer og sprossevinduer under det sorte tag giver en lethed i udtrykket, som også fortsætter inde i den meget lyse bolig, hvor alle opdateringer er udført med sikker hånd og respekt for den oprindelige arkitektur. Stuerne har god loftshøjde med fine detaljer som brede plankegulve og kunstfærdige stuklofter, og smukke paneler og franske døre fuldender det herskabelige udtryk.

dsc00001

dsc00012

dsc00026

SMAGFULD &
CHARMERENDE
VILLA

dsc00022

dsc00029

dsc00032-dsc00033

dsc00038

Den store opholdsstue har pejs og forbindelse til spisestuen samt udgang til en skøn havestue, hvor der ligesom i flere øvrige rum ligger travertinfliser. Mellem spisestuen og køkkenet skaber en gennemgående pejseindsats hygge til begge sider. Køkken-alrummet er endnu et højdepunkt med blandt andet boform-indretning med træskuffer og loftemfang, og alrumsdelen, som ligger ud i en glaskarnap med ovenlys, skaber den perfekte ramme om familiens fælles timer med hyggesnak og lektielæsning. Stueplanet omfatter også et stort bryggers, et kontor/værelse og en hall med badeværelse og trappe til første sal. Heroppe ligger endnu et badeværelse, der ligesom det første har toilet og bademøbler fra Villeroy & Boch med blandingsbatterier fra Vola. Yderligere forbinder reposen og en gang til tre værelser med hyggelige skråvægge og soveværelse med altan. Afrundingsvist får I fyrrum og vinkælder samt smukt anlagte og ugenerede udearealer med eksempelvis terrassemiljø med udepejs.

dsc00054

dsc00060

Se mere information omring ejendommen her, eller kontakt Peter Pabst-Karlsson på tlf. 88 44 60 03.