SKØN BOLIG PÅ ALLÉ

Bolighandel 12. december 2018 Postet by JESPER NIELSEN
Tags BADEVÆRELSEBoligfremvisningBOLIGINDRETNINGboligsalgDIGITAL MARKEDSFØRINGEJENDOMSMÆGLERInspirationinteriør DESIGNJesper NielsenKØKKENKvalitetmake yourself at homeMarkedsføringTIDEN TILBAGETil salg

Fabritius Allé, 2930 Klampenborg
..

img_5883

Et lyst og åbent udtryk, en moderne indretning og en eksklusiv stemning. Læg dertil en fuldstændig forrygende beliggenhed i Klampenborg, og så har du beskrevet denne fantastiske bolig på Fabritius Alle 2A, som har lave ejerudgifter. Her får du en unik forening af klassiske detaljer og stilrene løsninger, der giver plads til at nyde livet med hele familien. Fabritius Alle er en af Klampenborgs smukkeste gader, og herfra er du i gåafstand til  Dyrehaven, Bellevue Strand og Klampenborg Station. Blot halvanden kilometer fra adressen finder du oceaner af indkøbsmuligheder, og inden for samme afstand ligger både daginstitutioner og skole.

img_5814
img_5836
EKSKLUSIVE
RAMMER
I 2930
img_5839
img_5805
..
Du ankommer til et hus med en imponerende arkitektonisk fremtræden, hvor en sort facade komplementeres af store, hvide sprossevinduer og et rødt tegltag. Indenfor udfolder 141 kvadratmeter sig over halvandet plan, og du mødes af en gennemført stil. Stueetagen udgøres, foruden en entré, af et lækkert badeværelse med badekar, en dejlig stue og et enormt køkken-alrum med indgang til bryggers/teknikrum.

img_5842
img_5846

Køkkenet udfolder sig over én side med hvide, integrerede elementer, massiv træbordplade og gaskogeplade. Her er god plads til et langt plankebord i midten af rummet, og som prikken over iet tilfører den indbyggede pejseindsats en hyggelig atmosfære. Alrummet giver desuden direkte adgang til en træterrasse, ligesom du herfra kan følge trappen til førstesalen. Heroppe er der 2 rigtigt gode børneværelser samt et master-bedroom, og derudover finder du et stort, endnu ubenyttet areal med masser af muligheder til bl.a. opmagasinering.

img_5886

Se mere information omkring ejendommen her, eller kontakt Hein Christensen på tlf. 88 44 60 18 for en fremvisning.