PERFEKT FAMILIE IDYL

Bolighandel 14. december 2018 Postet by JESPER NIELSEN
Tags BADEVÆRELSEBoligfremvisningBOLIGINDRETNINGboligsalgBOLIGTILBEHØRBOLIGTIPSDIGITAL MARKEDSFØRINGEJENDOMSMÆGLERindretningInspirationinteriør DESIGNJesper NielsenKvalitetMAKE TIMEmake yourself at homeTIDEN TILBAGETil salg

Hjortevangen 5, 2920 Charlottenlund

..

dsc_4745
.. 
Særdeles velplejet ejendom beliggende på en dejlig ugenert grund tæt til alt det gode som området har at tilbyde. Her er desuden kort afstand til både Skovgårdsskolen og Sankt Joseph Søstrenes Skole. Huset er utroligt karismatisk men også funktionelt, effektivt og  særdeles hyggeligt og her er således de bedste rammer for den aktive børnefamilie, der ønsker såvel alene rum som fælles rum.

dsc08935
dsc08897

..
KARISMATISK,

FUNKTIONELT
 & HYGGELIGT
..

dsc08900
dsc08860

dsc08848

Huset har fået ordnet facader, og har fået nye vinduer og døre inden for de seneste år og indeholder præsentabel entré (mulighed for at etablere toilet – overslag forefindes) med flot trappeløb til 1. salen samt nedgang til underste etage.Fra entréen er der indgang til en særdeles stor stue (2 stuer er slået sammen til én) med pejs. Via franske fløjdøre ledes man ind til spisestuen, som har masser af plads til at bænke familien og venner omkring det store spisebord.

dsc_4789
dsc08866

Stuerne har elegante radiatorskjulere og smukke sildebens parket gulve. I åben forbindelse til spisestuen forefindes hyggeligt snedkerkøkken med god arbejdsplads. Fra spisestuen er der udgang til en stor vinterstue, som kan anvendes hele året. Vinterstuen og den overdækkede terrasse har samme gulve og lofter, og falder så fint i harmoni med hinanden. Fra den overdækkede terrasse er der nedgang til den dejlige have, hvor der både er mulighed for at nyde det stille hjørne eller være tæt på resten af familien. Husets 1. sal består af et virkelig smagfuldt og kompromisløst nyere badeværelse med såvel bruseafsnit som badekar. I badeværelset kan du nyde solopgangen over området. Her er et stort master bedroom med indbygnings skab og udgang til altan. Derudover er der endnu et stort værelse, som oprindeligt har været 2 værelser (kan nemt reetableres hvis behovet er herfor) samt et sidste stort værelse med fransk altan.

dsc08874
dsc09648

dsc09663
dsc09657

Se mere information omkring ejendommen her, eller kontakt Hein Christensen på tlf. 60 69 60 14 for en fremvisning.