OVERSIGT OVER SANDBJERG

Boligindretning 11. januar 2019 Postet by Cecilie Juul
Tags arkitekturBoligfremvisningBOLIGINDRETNINGboligsalgDIGITAL MARKEDSFØRINGEJENDOMSMÆGLERHerskabeligindretningInspirationinteriør DESIGNJesper NielsenKvalitetMAKE TIMEmake yourself at homeMarkedsføringTil salgVedbæk

Lindevangsvej 8, 2950 Vedbæk
….

Vi har nu fornøjelsen af at udbyde denne smukke pragtvilla med en ugeneret beliggenhed i Trørød. Ejendommen emmer af sjæl og charme – og på samme tid kan I glæde jer over et moderne hjem, som blev renoveret i 2012.

 

forsidebillede

 

Istandsættelsen var gennemgribende, og det eneste der stod tilbage, var husets vægge og taget. Stuen og køkkenet prydes af eksklusive egestavs-gulve, og der er gulvvarme i hele kælderen, stueplanets gang og køkken samt på alle badeværelser. 

dsc_3100

dsc_3094

Boligen ligger tilbagetrukket for enden af jeres grund, hvilket bidrager til den private atmosfære, som hviler her. Mens I slentrer gennem haven, beskuer I den vidunderlige ejendom fra 1934. Den præsenterer sig omkranset af fine bede, og mens soklen er sort, så er facaden rød. Derudover komplementeres de hvide vinduesrammer af charmerende, grønne skodder.

dsc_3064

dsc_2872

Træder I over dørtærsklen, befinder I jer i en prægtig hall, hvorfra 334 etagemeter udfolder sig. Kælderen, som er i beboelseskvalitet, har rige anvendelsesmuligheder i de disponible rum samt to dejlige værelser og et spabadeværelse. Følger I derimod den snoede trappe til førstesalen, bliver I mødt af en sublim udsigt over Trørød by og Sandbjerg. Etagen giver jer desuden to værelser, der deles om endnu et badeværelse.

dsc_3229

dsc_3205

Tilbage i stueplan opdager I hjemmets sidste to værelser og et badeværelse, der ligesom de foregående er udført i en smagfuld og tidssvarende stil. Køkken-alrummet byder på et hvidt Invita-køkken med en varmglødet kirsebærtræsbordplade, og rundturen fuldendes i den indbydende stue med panoramavue til havens parklignende omgivelser. Herude får I endvidere to skønne terrasser. 

dsc_3291

dsc_2938

Skoven befinder sig nærmest i jeres baghave, og I får nærhed til Irma og stranden. Derudover er Vedbæks faciliteter under et kvarters cykeltur væk.

Se mere information omkring boligen her, eller kontakt Jesper Nielsen på tlf. 88446001 for en fremvisning.