MURERMESTER CHARME

Bolighandel 28. marts 2019 Postet by Cecilie Juul
Tags åbent husarkitekturBoligfremvisningBOLIGINDRETNINGboligsalgDIGITAL MARKEDSFØRINGEjendomshandelEJENDOMSMÆGLERHillerødindretningInspirationJesper NielsenMAKE TIMEmake yourself at homeMurermestervillaTil salg

Langesvej 29, 3400 Hillerød

dsc04700

dsc04703

Der er god plads til hele familien i denne charmerende og velholdte murermestervilla, der ligger ganske centralt i Hillerød – bare 500 meter fra stationen. Her kan dagligdagens gøremål nemt ordnes, for både skole, indkøb og daginstitutioner ligger inden for kort gåafstand. Samtidig får I glæde af hele 252 etagemeter under tag med blandt andet fire værelser og et skønt, højloftet køkken alrum, der emmer af sjæl og charme. Herfra kan maden hurtigt bæres ud på havens vestvendte fliseterrasse, som er helt perfekt til de lyse sommernætter. I kommer til at bo i en rødstensvilla fra 1924, som præsenterer sig flot med fine sprossevinduer, en stemningsfuld karnap og en stor smedejernsgitterbalkon ud mod vejen. Boligen tæller 180 kvadratmeter fordelt over halvandet plan, og dertil kommer kælderens 72 kvadratmeter. Det er en tør, lys og brugbar kælder med vaskerum, egen indgang og yderligere to disponible rum. Dertil kommer en garage på 20 kvadratmeter. Opholdsmiljøet i stueplan bliver hjemmets stemningsfulde hjerte. Det består af to højloftede stuer en suite med en detaljeret stuk, et massivt trægulv og et smukt lysindfald fra syd. 

dsc04697

dsc08140

PLADS
TIL HELE
FAMILIEN

dsc08127

dsc08115

Mod øst er der forbindelse til karnappen, der i øjeblikket er indrettet som kontor. Og mod vest er der åben forbindelse til et moderne HTH-køkken fra 2013, som med sine hvide, grebsfrie elementer integrerer sig elegant i den lyse og indbydende murermestervilla.  Boligen er desuden praktisk indrettet. Der er badeværelse på begge etager, og tre af værelserne befinder sig på førstesalen, hvoraf det ene har udgang til balkonen, som har morgensol. Værelset i stueplan kan oplagt fungere som afsondret forældre- eller gæsteafdeling. Både morgen-, middags- og aftensmaden kan indtages i solen på én af de to terrasser i husets gamle, hyggelige have, som er helt lukket ud mod vejen. Samtidig kan I spadsere til Hillerøds hyggelige bymidte og Slotssøen på få minutter. Med offentlig transport tager det bare en halv time til København. Velkommen til Langesvej 29!

dsc08101

dsc08084

dsc08081

Se mere information omkring ejendommen her, eller kontakt Emil Kierkegaard på tlf. 88446023 for en fremvisning.