LÆKKER VILLA I TRØRØD

Bolighandel 25. januar 2019 Postet by Cecilie Juul
Tags åbent husBoligfremvisningBOLIGINDRETNINGBoligkøbDIGITAL MARKEDSFØRINGEjendomshandelEJENDOMSMÆGLERetplansvillagennemrenoveretHolteindretningJesper Nielsenmake yourself at homeTil salgTrørød

VIEKÆR 14, 2950 VEDBÆK

 

 I Trørøds rolige omgivelser finder I denne flotte, gennemrenoverede etplansvilla på en lukket vej kun få minutters kørsel fx fra Vedbæk Havn. Fra boligen er der stisystem til Trørødskolen, og både busstoppestedet, gode indkøbsmuligheder og daginstitution ligger i gåafstand. 

 

 kokken_1

kokken_3

Også motorvejen når I hurtigt, og med tre værelser fordelt i to separate afdelinger er dette således en helt ideel base for børnefamilien. Ved ankomst til adressen kan I parkere bilen i carporten, inden I går på opdagelse i boligens 142 kvadratmeter. At villaen er fra 1961 er ikke sådan lige at se, eftersom at den i efteråret 2017 har gennemgået en omfattende renovering af alt bortset fra taget, der dog er blevet repareret, renset og malet samme år. Af istandsættelser kan nævnes nye vinduer, isolering af loftet, pudsede facader samt nye elinstallationer og eltavle.

andet_1

stue_2

FLOT
GENNEMRENOVERET
ETPLANSVILLA

stue_5

stue_3

I åbner hoveddøren til et indbydende hjem med gulve fra 2017 i store dele af huset. Under alle klinkegulve er der lagt gulvvarme, og i den rummelige entré finder I på nydelig vis vaskefaciliteter og det nyere gasfyr gemt af vejen bag praktiske skydelåger. Fra entréen er der adgang til den ene værelsesafdeling med et soveværelse samt et Invita-badeværelse fra 2017.

vaerelse_4

entre_2

Fra entréen kommer I ligeledes ind i hjemmets kerne – det store opholdsrum, hvor stuen, spiseafsnittet og Invita-køkkenet fra 2017 er i åben forbindelse. Køkkenet byder på hårde hvidevarer fra Siemens og de mørke skuffefronter er toppet med en stenbordplade. I stuen breder der sig et pænt trægulv, og en pejs skaber en hyggelig atmosfære. Afslutningsvis finder I yderligere to værelser, et walk-in-closet (et værelse) samt endnu et istandsat Invita-badeværelse. I haven kan I nyde sommeren på de to træterrasser, hvoraf den ene tilbyder morgensol og den anden aftensol. Kan I se jer selv på denne adresse? Ring for en fremvisning.

ejendommen_2

ejendommen_3

 

Se mere information omkring boligen her, eller kontakt Peter Pabst- Karlsson på tlf. 8846003 for en fremvisning.