LÆKKER NYERE VILLA

Bolighandel 5. marts 2019 Postet by Cecilie Juul
Tags arkitekturBoligfremvisningBOLIGINDRETNINGboligsalgBOLIGTILBEHØRBOLIGTIPSDIGITAL MARKEDSFØRINGEjendomshandelEJENDOMSMÆGLERHolteHusCompagnietindretningInspirationinteriør DESIGNJesper NielsenKvalitetMAKE TIMEmake yourself at homeMarkedsføringnybygRenoveringTIDEN TILBAGETil salg

Kollemosevej 27A, 2840 Holte

img_8247

img_8250

I et attraktivt, børnevenligt kvarter i Holte, ligger denne skønne og nybyggede etplansvilla på 202 m2 og byder sig til. I bosætter jer i rolige og naturskønne omgivelser mellem Kollelev Mose, Vejlesø og Furesø – nær indkøb, daginstitutioner og med godt to kilometer til Dronninggårdskolen. Villaen fra HusCompagniet stod klar til indflytning i 2014. Hertil hører en integreret dobbelt garage med el-porte, gulvvarme og dør direkte ind til boligen. Ja, faktisk er garagen bygget i samme høje kvalitet som selve huset. Jeres nye hjem er lyst og indbydende med en rummelig planløsning, der tilgodeser børnefamiliens behov – særligt med multirummet og det velekviperede bryggers. Huset er gennemført med akustiklofter i køkken-alrum, stue samt multirum, smukke plankegulve fra norske Boen, HTH-inventar i værelserne, køkkenet, bryggerset og på begge badeværelser, ligesom der er genveks-anlæg og gulvvarme overalt via et jordvarme-anlæg.

img_8258

img_8268

img_8265

GOD
RUMMELIG
PLANLØSNING

img_8277

img_8220

img_8274

Huset byder på fire værelser, hvoraf det ene er oplagt som forældreafsnit med bred skabsvæg og eget badeværelse med dobbelt håndvask og muret bruseniche. De resterende tre værelser er samlet og danner en optimal børneafdeling med eget badværelse til deling. Familiens samlingssted må siges at være i det åbne køkken-alrum, der ligger i forbindelse med stuen og skaber de perfekte rammer for samvær og hygge. Her kan I glæde jer over en imponerende loftshøjde på over tre meter. Det tidløse køkken med grebsfrie, hvide elementer og matchende bordplade kan gøre enhver amatørkok misundelig. Efter I har nydt aftensmaden, kan børnene slå sig ned i multirummet, der nemt kan udgøre endnu et soveværelse, hvis dette måtte ønskes, mens I voksne kan fortsætte aftenen i sofaen. Ejendommen er placeret på en charmerende koteletgrund på 1.374 m2. Derfor er I tilbagetrukket fra vejen og kan tilbringe sommeren ugenert i haven med to solrige fliseterrasser og græsplæne med et specialdesignet legestativ og nedgravet trampolin.

img_8299

img_8297

img_8296

Se mere information omkring ejendommen her, eller kontakt Pter Pabst-Karlsson på tlf. 88446000 for en fremvisning. 

..