LÆKKER INSTANDSAT VILLA

Bolighandel 13. december 2018 Postet by JESPER NIELSEN
Tags BADEVÆRELSEBoligfremvisningBOLIGINDRETNINGboligsalgBOLIGTILBEHØRBOLIGTIPSDIGITAL MARKEDSFØRINGEJENDOMSMÆGLERindretningInspirationinteriør DESIGNJesper NielsenKØKKENKvalitetMAKE TIMEmake yourself at homeMarkedsføringTil salg

Bakkevej 16B, 2830 Virum

 

img_7802
..
I skal ikke røre en finger, når først I har pakket flyttekasserne ud på Bakkevej 16B i Virums attraktive Furesøkvarter. I stedet kan I nyde de lækre, gennemrenoverede og minimalistiske rammer, som sikrer, at I altid får masser af lys og luft omkring jer særligt i den store stue, som har en vestvendt og fuldstændig vinduesbeklædt væg med dobbelt glasdør ud til en stor træterrasse i den ugenerede have. Boligen er desuden ideel til børnefamilien med fire indretningsvenlige værelser og kort afstand til skole,
daginstitutioner, indkøb og gymnasium. Selvom byggeåret står anført som 1956, er det i en ejendom, der i 2018 er blevet totalt gennemrenoveret og udbygget, som I nu får mulighed for at indrette jeres nye hjem i. Huset har skarpe, klare linjer og hele 226 kvadratmeter i et enkelt plan skabt til netop denne grund.

img_7797..
dsc00034
GENNEMRENOVEREDE
MINIMALISTISKE
RAMMER
..

dsc00031

dsc00021
..
Der er gulvvarme over det hele og et meget lavt energiforbrug blandt andet takket være trelagstermoruder fra Velfac. Et Genvex-anlæg sørger desuden for et behageligt indeklima, ligesom der er loftspots i hele huset og gjort klar til, at I kan have internet og TV i alle opholdsrum. Med ovenlysvinduer i gangarealet og vinduer mod både syd, øst og vest i stuen, har boligen en særligt behagelig, lys og luftig atmosfære, ligesom der fra to af værelserne er terrassedøre direkte ud til den store, solrig træterrasse.

dsc00005
dsc00009

dsc00002

dsc00012
..
Gulvet i opholdsrummene udgøres af massivt egetræ, og køkkenet fra Køkkensnedkeren er integreret i stuemiljøet med en bred kogeø. Alle bord- og vindueskarme er desuden i Corian, ligesom der er dansk designede Qtoo-armaturer i hele huset og arkustikplader i husets hjerterum det næsten 100kvm store køkken/alrum (som let kan deles om med en glas/skydevæg ved behov). Yderligere er der kælet for detaljerne med indbygget vinkøleskab og indbyggede højtalere. 
Udenfor er der god plads til børnenes leg på den store plæne. Og der er blot et par hundrede meter til Malmmosens store, grønne naturareal ved Furesøen.

dsc00047
img_7796

Se mere information omkring ejendommen her, eller kontakt Emil Kierkegaard på tlf. 20 67 47 28 for en fremvisning.