LÆKKER ETPLANSVILLA

Bolighandel 22. marts 2019 Postet by Cecilie Juul
Tags åbent husarkitekturBoligfremvisningBOLIGINDRETNINGboligsalgBOLIGTILBEHØRDIGITAL MARKEDSFØRINGEjendomshandelEJENDOMSMÆGLERindretningInspirationJesper NielsenKvalitetMAKE TIMEmake yourself at homeMarkedsføring

Skolebakken 60, 2830 Virum
..

dsc00742

dsc00739

dsc00752

Hele villaen er ombygget og totalt moderniseret i 2018, hvorfor I kan forvente et absolut enestående og eksklusivt udtryk, her på Skolebakken i Virum. Vi befinder os på en særdeles attraktiv beliggenhed, så bolig og placering i sandhed må siges, at gå op i en højere enhed. De mange veludnyttede kvadratmeter breder sig over to forskudte plan, og det er især de to smukke opholdsmiljøer, som fanger jeres opmærksomhed. Køkken-alrummet er opført i kvalitetsrige materialer, et virkelig lækkert køkken hvor den moderne stil er ikke at tage fejl af. Her er endvidere loft til kip og store ovenlysvinduer, som sørger for et prægtigt lysindfald ved køkkenøen og spisepladsen. Som en elegant detalje er der åben forbindelse til den niveauforskudte stue via de få trappetrin. Hele villaen er ombygget og totalt moderniseret i 2018, hvorfor I kan forvente et absolut enestående og eksklusivt udtryk, her på Skolebakken i Virum. Vi befinder os på en særdeles attraktiv beliggenhed, så bolig og placering i sandhed må siges, at gå op i en højere enhed. De mange veludnyttede kvadratmeter breder sig over to forskudte plan, og det er især de to smukke opholdsmiljøer, som fanger jeres opmærksomhed. Køkken-alrummet er opført i kvalitetsrige materialer, et virkelig lækkert køkken hvor den moderne stil er ikke at tage fejl af. Her er endvidere loft til kip og store ovenlysvinduer, som sørger for et prægtigt lysindfald ved køkkenøen og spisepladsen. Som en elegant detalje er der åben forbindelse til den niveauforskudte stue via de få trappetrin. 

dsc00755

dsc00748

dsc00727

dsc00730

ABSOLUT
ENESTÅENDE &
EKSKLUSIVT UDTRYK

dsc00723

dsc00714

I samme plan som køkken-alrummet, ligger 3 rigtig gode værelser med smukke sildebensparketgulve, fordelt på en måde, hvor såvel teenagere som mindre børn får plads til privatliv – her følger også et rummeligt badeværelse samt et praktisk bryggers med egen udgang. Stuen, som ligger tre trin oppe, prydes af et smukt sildebensparketgulv og en masse dagslys, som trænger ind gennem de mange dobbeltdøre, hvoraf her tælles fire i stuen. Alle disse kan åbnes op i sommerhalvåret, således at hjemmets kvadratmeter stiger i form af den skønne træterrasse. Fra stuen er der tilgang mod forældreafsnittet, som ligeledes har udgang til terrassen samt walk-in-closet og eget badeværelse med brus og et delvist sænket badekar. Også her har du det smukke sildebensparket. Som bonus skal det nævnes, at der er gulvvarme overalt. Da huset er totalt ombygget har du også meget lave driftsomkostninger og et ventilations anlæg er med til at sikre et godt indeklima. Udenfor venter, som sagt, den fantastiske, sydvendte træterrasse, der har sol fra morgen til aften og samtidig har du en nem og ugeneret have. Fra vejen har du en flot rummelig dobbeltcarport, som passer smukt til huset. Bag denne i forbindelse med huset ligger et isoleret skur, hvor der er plads til at indrette slyngelstue/værksted. Placeringsmæssigt kommer I til at bo i et børnevenligt kvarter med let tilgang mod nogle af de bedste skoler i Danmark. Derudover er også Virum Gymnasium og naturrige omgivelser, som både Kollemosen og Furesøen inden for ganske kort afstand. 

dsc00695

dsc00690

Se mere information omkring ejendommen her, eller kontakt Emil Kierkegaard på tlf. 88446023 for en fremvisning.