LÆKKER BOLIG I VEDBÆK

Bolighandel 1. marts 2019 Postet by Cecilie Juul
Tags åbent husarkitekturBoligfremvisningBOLIGINDRETNINGboligsalgBorchsvejDIGITAL MARKEDSFØRINGEjendomshandelEJENDOMSMÆGLERJesper NielsenMAKE TIMEmake yourself at homeMarkedsføringTil salgVedbæk

Borchsvej 2
2950 Vedbæk

dsc07206dsc07209

I får plads til hele familien i dette nye, lækre enderækkehus i halvandet plan med en god planløsning og en fantastisk udsigt fra førstesal udover det idylliske område. Med nøglerne hertil, får I en attraktiv beliggenhed i Vedbæk tæt på vandet og alt dét, I har behov for i hverdagen. Børnene får lidt over en kilometer til Vedbæk Skole, mens de yngste kan afleveres i daginstitutionen omtrent 900 meter fra adressen. Indkøbene klares let i det nærtliggende supermarked små fem minutter fra bopælen og meget længere tager det ikke til Vedbæk Station. Ydermere når I København på omkring 25 minutter i bil. Enderækkehuset fra 2014 på 150 m2 har store vinduespartier fra gulv til loft på begge etager, hvilket sikrer et sublimt lysindfald i den flotte bolig. Foruden dette har huset et lavt forbrug, gulvvarme overalt og en stilsikker indretning med samme HTH-elementer i køkken og på badeværelser.

 

dsc07199

dsc07188

dsc07192

BELIGGENDE
I IDYLLISK 
OMRÅDE

dsc07147

dsc07120

I træder ind i entréen og passerer først et praktisk bryggers med opbevaringsplads og vaskefaciliteter. Ved siden af findes et minimalistisk badeværelse med hvidt interiør, indstøbt vask og bruseniche med glasafskærmning. Går I forbi, ledes I til det vidunderlige opholdsmiljø med stue og køkken i åben forbindelse, der har trægulve og et dejligt udsyn ud mod haven. Det tosidede køkken har et skandinavisk islæt med hvide, grebsfrie elementer, der nærmest går i ét med stenbordpladen. Familiens kok får herude udsøgte rammer til at kokkerere velsmagende måltider med induktionskogeplade og pyrolyseovn. I stuen er der også trappe til førstesalen, der byder på en fin repos, som alle rummene forgrener sig ud fra. I møder endnu et nydeligt badeværelse i samme klassiske udformning som det forrige og fire skønne værelser, hvoraf to har udgang til altanen med vue over omgivelserne. Udenfor venter en dejlig for- og baghave med terrasseområder til hyggelige stunder i familiens tegn.

dsc07152

dsc07228

Se mere information omkring ejendommen her, eller kontakt Peter Pabst-Karlsson på tlf. 88 44 60 03.