KLASSISK I ÅRSTIDSKVARTERET

Bolighandel 1. januar 2019 Postet by JESPER NIELSEN
Tags BoligfremvisningBOLIGINDRETNINGboligsalgBOLIGTILBEHØRDIGITAL MARKEDSFØRINGEJENDOMSMÆGLERindretningInspirationJesper NielsenKØKKENKvalitetmake yourself at homeTIDEN TILBAGETil salg

 På Forårsvej 19 i Charlottenlund ligger denne klassiske villa fra 1936 og venter på sine næste ejere. Boligen ligger i det eftertragtede Årstidskvarter få hundrede meter fra den smukke Bernstorff Slotshave, og I kan se frem til at boltre jer på hele 323 etagemeter fordelt på fire etager.

 

dsc00013

I skal glæde jer til at opleve det imponerende opholdsmiljø i stueplan bestående af et køkken og en spisestue. Her får I et pragtfuldt lysindfald grundet foldedørene, som åbner op til haven, og atmosfæren er utrolig behagelig. Køkkenet præsenterer sig lækkert og moderne med hvide låger og skuffer, mens den sorte bordplade fuldender elementerne.

dsc00031
dsc00053

Følger I det flotte gulv, der breder sig til resten af hjemmet, kommer I ind i en elegant stue,  hvor I nemt får indrettet jer med en sofaafdeling med plads til hele familien. Etagen rummer desuden endnu en stue ( i dag indrettet som værelse), samt et badeværelse og et gæstetoilet. Man har i stueplan mulighed for at genoprette de 2 stuer en suite, der i sammenhold med spisestuen er tænkt som 3 stuer en suite. På førstesalen møder I yderligere en skøn stue, tre pæne værelser og et badeværelse i topklasse.

dsc00040
dsc00043

Øverst oppe kan I se frem til et ekstra værelse, der nemt kan fungere som gæsteværelse eller legerum.  Kælderen er på tilsvarende vis særdeles anvendelig, og foruden et vaskerum er her et badeværelse og tre disponible rum.

dsc00085
dsc00099
Se mere information omkring ejendommen her, eller kontakt Hein Christensen på tlf. 88 44 60 18 for en fremvisning