KVALITETSVILLA I BAGSVÆRD

Bolighandel 6. februar 2019 Postet by Cecilie Juul
Tags arkitekturBagsværdBoligfremvisningBOLIGINDRETNINGboligsalgDIGITAL MARKEDSFØRINGEjendomshandelEJENDOMSMÆGLERInspirationJesper NielsenKvalitetMAKE TIMEmake yourself at homeMarkedsføringPlanløsningTil salg

Frodesvej 59, 2880 Bagsværd

dsc06259

dsc06277

Denne gennemrenoverede kvalitetsvilla på hele 305 kvadratmeter ligger på en fantastisk skøn grund, der er fuldstændigt aflukket. Navnlig baghaven er værd at bemærke med flot anlagte terrasser, heriblandt en stor overdækket terrasse. Hertil kommer masser af grøn beplantning samt et velplejet græsareal, som børn i alle aldre vil elske. Novo Nordisk og Novozymes – to af Danmarks mest kendte virksomheder ligger i området, hvilket tiltrækker mange børnefamilier. Der er tilmed blot 20 minutters kørsel til København, hvilket er attraktivt for pendlere. Herudover er der under en kilometer til Bagsværd Skole, og nærområdet byder på vuggestue og børnehave. Hertil kommer flere dagligvarebutikker samt cykelafstand til Kgs. Lyngby og Bagsværd Station. Endelig er der gåafstand til Bagsværd Sø og Smørmosen, der byder på en enestående mosaik af moser, småsøer, rørsump, enge og frodige træer. Huset står flot med gråpudset facade, der harmonerer perfekt med hvide vinduesrammer og sortglaseret tegltag. Nuværende ejere har de seneste år gennemrenoveret huset, og materialevalget er eksklusivt og gennemgående. Der er blandt andet lyse trægulve samt et lækkert, stilrent inventar.

dsc06282

dsc06286

MANGE
VELUDNYTTEDE
KVADRATMETRE

dsc06236

dsc06253

Udover den flotte æstetik er husets absolutte varemærke de mange veludnyttede kvadratmetre, som i den grad appellerer til den store familie. Der er blandt andet syv værelser samt tre badeværelser og store, åbne opholdsrum. Stueplan er indrettet med et stort leverum, der består af et stilfuldt køkken-alrum i åben forbindelse med en stor, lys stue. Opholdsafdelingen har hele fem dobbeltdøre ud til terrassemiljøet, hvilket skaber en flydende overgang mellem inde og ude. Herudover rummer etagen tre værelser, et badeværelse, et gæstetoilet samt en stor, møblérbar entré med stor skabsvæg. Den gennemførte stil fortsætter på førstesalen, hvor der flere steder er loft til kip og synlige bjælker. Etagen er indrettet med yderligere tre værelser samt et ekstrastort forældresoveværelse med fransk altan. Herudover er der endnu et lækkert badeværelse samt en stor repos, som kan benyttes som legerum eller multirum. Som en ekstra bonus er der en lille, lys underetage med klinker. Underetagen indeholder to disponible rum samt endnu et gæstetoilet og et badeværelse med vaskefaciliteter. Dette er kort sagt et perfekt match til den pladskrævende og kvalitetsbevidste familie.

dsc06309

dsc06305

Se mere information omkring ejendommen på Frodesvej 59 her, eller kontakt Emil Kierkegaard på tlf. 88446012.