FOKUS PÅ MODERNE KVALITET & KOMFORT

Bolighandel 11. marts 2019 Postet by Cecilie Juul
Tags åbent husarkitekturBagsværdBoligfremvisningBOLIGINDRETNINGboligsalgBOLIGTIPSDIGITAL MARKEDSFØRINGEjendomshandelEJENDOMSMÆGLERetplansvillaindretninginteriør DESIGNJesper NielsenKomfortKØKKENKvalitetMAKE TIMEmake yourself at homePlanløsningTil salg

Grævlingestien 13, 2880 Bagsværd
..

img_3555

img_3558

Denne imponerende etplansvilla fra 2017 i Bagsværd er opført i absolutte kvalitetsmaterialer og indrettet med fokus på moderne kvalitet og komfort. Dette kommer blandt andet til udtryk i det betagende køkken-alrum med loft til kip og ovenlysvinduer. Den eksklusive bolig er en oplagt mulighed for børnefamilien, som søger et komplet indflytningsklart hjem i særklasse med fire reelle værelser, to badeværelser og en god beliggenhed, der placerer jer i et populært kvarter nær alle hverdagens fornødenheder. Gladsaxe Skole ligger én kilometer væk, daginstitutionen Vibevænget findes inden for en afstand af 500 meter og der er blot halvanden kilometer til Bagsværd Midtpunkt. Yderligere er Stengården Station én kilometer fra boligen, mens Hillerødmotorvejen nås på et øjeblik.

img_3550

img_3568

img_3584

OPFØRT
KVALITETS-
MATERIALER

img_3581

img_3574

img_3590

img_3614

Af ejendommens detaljer kan genveks-anlæg, Vola-armatur, gennemgående Designa-interiør og gulvvarme, Miele-hvidevarer, BWT-afkalkningsanlæg, solcelleanlæg, luft-til-vand-varmepumpe fra Nilan og en Quooker nævnes. Dertil hører en stor, integreret dobbeltgarage med gulvvarme, fjernstyrede porte og direkte adgang til det fornemme bryggers med vaskesøjle. Herfra fortsætter I lige frem på det trælignende flisegulv i fordelingsentréen med indbygget opbevaringsrum, som leder jer til børneafdelingen med et badeværelse og tre reelle værelser – ligeledes med skabsplads. Det resterende værelse ligger for sig og er del af et oplagt forældreafsnit med tilhørende walk-in-closet og et yderst veludført badeværelse med brus og badekar. Det luksuriøse kulminerer i det prægtige køkken-alrum med loft til kip, kulsyrevandhane, induktionskogeplade og pyrolyseovn med dampfunktion. Dette er hjemmets hjerterum, hvor I samles om hyggelige middage og lektielæsning. Her kan I bevæge jer videre ind i stuen med et skønt sofahjørne eller udendørs gennem skydedørspartiet. Herfra når I terrassen, som strækker sig om boligen fra vest mod syd, hvorfor I får rig mulighed for at slappe af i solen, mens børnene hygger sig på trampolinen i haven. Kontakt os for en fremvisning.

img_3597

img_3602

Se mere information omkring ejendommen her, eller kontakt Emil Kierkegaard på tlf. 20 67 47 28.