FIND VEJ I MØRKET MED DEN RETTE BELYSNING

Boligindretning 4. februar 2019 Postet by Cecilie Juul
Tags arkitekturBelysningBoligfremvisningBOLIGINDRETNINGBOLIGTIPSDanske BoligArkitekterEjendomshandelEJENDOMSMÆGLERHyggelysindretningInspirationinteriør DESIGNJesper NielsenKvalitetmake yourself at homeMørkeTerrasseUdendørsbelysningVinter

Nyd synet af en oplyst have, find vej fra carporten til hoveddøren eller tilbring de sene aftentimer på terrassen. Udendørsbelysning er både hyggeligt, praktisk og sikkerhedsskabende. Bliv inspireret af løsninger fra Danske BoligArkitekter her.
..

Af: Ida Pedersen / Foto: Andreas Mikkel Hansen

aftenterrassen

AFTENTERRASSEN

Til den maritime livsnyderbolig er der skabt opholdsrum både foran og bagved huset. Her ses indgangen til huset med et oplyst terrassehjørne. På den måde tilbyder terrassen ophold, også når det er mørkt. Med en kaffe i hånden kan du let nyde de stille aftentimer under åben himmel. Se mere fra huset hos Danske BoligArkitekter her.

lys-i-terrassen

LYS I TERRASSEN
..

Terrassen, der følger grundens fald, har indbygget spots. På den måde fremhæves grundens fald som en dramatisk detalje. Indendørs kan du nyde synet af haven og terrassen, der er badet i lys, og hvis du skulle have lyst til at bevæge sig ud på terrassen i mørke, er det heller ikke et problem. Se mere fra huset hos Danske BoligArkitekter her.

kom-godt-hjem

KOM GODT HJEM
..

Der er tænkt på det hele ved ankomsten til hjemmet. Lysene, der er placeret i stenene i indkørslen, leder vej mod carporten. På den måde er der sikret godt udsyn, når du parkerer bilen. Samtidigt, er der også lys ved trappeopgangen, så du let kan tilgå huset til fods. Se mere fra huset hos Danske BoligArkitekter her.

hyggelys-i-udendoersbadet

HYGGELYS I UDENDØRSBADET
..

De fine lys, der skaber en varm og intim stemning, kan ses fra husets badeværelse. Fra badeværelset er der direkte udgang til udendørsbadet, hvor der er blevet trukket varmt vand ud, så man kan bade ude hele året. De levende lys kalder på et aftenbad! Se mere fra huset hos Danske BoligArkitekter her.

overgang-fra-carport-til-hoveddoer
..

OVERGANG FRA CARPORT TIL HOVEDDØR
..

Lysene på passivhusets ydervægge skaber en praktisk overgang fra carport til huset. En velbelyst gang fra carport til hoveddør er en rar detalje i vintermørket. Den oplyste sti skaber tryghed, når du kommer hjem en sen aften, og gør det let at finde nøglerne frem, når du står ved hoveddøren. Se mere fra huset hos Danske BoligArkitekter her.

lys-fra-flere-vinkler

LYS FRA FLERE VINKLER
..

Hjemmet af beton blødes op af det varme lys. Nogle spots lyser fra jorden op af murens væg, og andre lyser fra taget og ned mod jorden. De forskellige vinkler af lys giver et flot lysspil, der kan nydes både indenfor og udenfor. Se mere fra huset hos Danske BoligArkitekter her.

….

Danske BoligArkitekter.


En arkitekt kan se muligheder i dit hus, du måske ikke selv ser.
Danske BoligArkitekter.dk er en sammenslutning af arkitekter, 

der har specialiseret sig i byggeprojekter for boligejere – find inspiration
blandt hundredvis af om- og tilbygninger samt nybyggerier, og find
netop den arkitekt, der passer til dit byggeprojekt.

Print