EN FØRSTEKLASSES TRYKSAG

Boligindretning 7. november 2018 Postet by JESPER NIELSEN
Tags BoligfremvisningBOLIGINDRETNINGboligsalgBOLIGTILBEHØRBOLIGTIPSDIGITAL MARKEDSFØRINGEJENDOMSMÆGLERindretningInspirationinteriør DESIGNJesper NielsenKvalitetLiebhaveriMAKE TIMEmake yourself at homeTIDEN TILBAGETil salg

Vi har netop sendt efterårsudgaven af First Class Jesper Nielsen på gaden, og nu vil vi selvfølgelig gerne dele det flotte resultat med dig.

 

fc_efteraar2018_forside_hus

Vi er stolte af, at vi nu kan udgive 5. udgave af magasinet First Class Jesper Nielsen. Samtidig er vi stolte af magasinet og det indhold, som du nu har i hænderne. Vi kan konstatere, at First Class har fået vokseværk. Vi er nemlig gået fra 68 sider i forårsudgaven 2018 til hele 84 sider her i efterårsudgaven. Det betyder dog ikke, at vi går på kompromis med kvaliteten. Tværtimod synes vi, at First Class er indbegrebet af et kompromisløst produkt, hvor alt indhold er nøje udvalgt. På indholdssiden præsenterer vi et bredt udvalg af boligpræsentationer og artikler, som udstråler både kvalitet og passion, og som samtidig kan være til stor inspiration for vores læsere. Fællesnævneren for indholdet er dog, at det taler til den kræsne læser, der sætter pris på god stil, godt håndværk og gennemtænkte finesser.


Husstandsomdeles i 10.500 eksemplarer, og kan hentes i en af vores tre butikker eller læs det her.

Rigtig god læselyst.