ELEGANT VILLA I 2900

Bolighandel 19. marts 2019 Postet by Cecilie Juul
Tags åbent husarkitekturBoligfremvisningBOLIGINDRETNINGboligsalgEjendomshandelEJENDOMSMÆGLERHellerupindretningJesper NielsenKvalitetMAKE TIMEmake yourself at homeMarkedsføringTil salg

Svalevej 16, 2900 Hellerup
..

dsc07643

dsc07646

dsc07629

I et stille område i Hellerup toner denne eksklusive villa frem med 372 etagemeter fordelt over kælder, stueplan, første og anden sal. Rammerne er herskabelige, materialerne er af høj kvalitet, og så er her uendeligt meget plads til en blomstrende familietilværelse. Beliggenheden taler nærmest for sig selv og byder på nærhed til daginstitution, Maglegårdsskolen, idrætshal, indkøb og offentlig transport – alt sammen inden for en radius af én kilometer. Ejendommen fremstår yderst elegant med gråpudset facade, sort tag samt hvide vinduesrammer og døre, matchende til stakittet. Haven er opdelt i to sektioner, hvoraf den ene har terrassemiljø med en havedam med fisk i, der kan føles afstressende at betragte. I den anden del er en dejlig græsplæne og et børneshelter bygget i forbindelse med førstesalen over garagen bestående af flere disponible rum.

dsc07594

dsc07586

dsc07602

PLADS TIL EN
BLOMSTRENDE
FAMILIETILVÆRELSE

dsc07622

dsc07605

Stueplanets hall er belagt med kinesisk skiffer, der forsætter ud på det smukke badeværelse med gulvvarme ved siden af – og også i den fine udestue, der ligger i forlængelse af de to højtidelige stuer en suite med stuklofter, oprindelige fyrretræsgulve og dekorative radiatorskjulere. Fra spisestuen er der direkte udgang til det fabelagtige køkken fra Køkkensnedkeren, som prydes af hvide elementer under Corian-bordpladerne, hvori et Gaggenau-gasblus er integreret. Køkkenet har dør ud til terrasseområdet, mens det sidste af denne etage er tilegnet et værelse. På førstesal møder I tre gode værelser, hvoraf det ene har et walk-in-closet, ligesom her også er indrettet endnu et flot badeværelse med interiør i sandfarve nuancer og gulvvarme. Reposens trappe leder videre op til anden sal med loft til kip i de to disponible rum. Afslutningsvis mangler I blot at udforske den højtliggende og yderst brugbare kælder, der råder over et praktisk bryggers, et tredje badeværelse og fire større disponible rum med forskellige anvendelsesmuligheder. Dette er blot et udvalgt af herlighederne, resten skal opleves.

dsc07551

dsc07571

dsc07548

Se mere information omkring ejendommen her, eller kontakt Hein Christensen på 88446028 for en fremvisning.