Design

UENDELIGE MULIGHEDER MED DET INTELLIGENTE HJEM

loewe-technologies-1115348-unsplash

Det intelligente hjem giver dig mulighed for at styre al teknologi i hjemmet med en enkelt brugervenlig app. Kun fantasien sætter grænser. Virksomheden Room AV hjælper dig igennem processen, så den endelige løsning passer præcist til din families behov.

Lys, varme, ventilation, aircondition, vinduer, overvågningssystemer, alarmer, støvsuger, tv og musikanlæg. Listen over tekniske elementer og devices i moderne hjem er alenlang. Mange af dem kan styres via apps, hvilket betyder, at du skal hoppe rundt mellem de forskellige ikoner på din smartphone for at betjene dem.

Men sådan behøver det ikke være. Virksomheden Room AV har specialiseret sig i intelligente hjem, hvor man kan styre al teknologien i hjemmet via en enkelt app, der både fungerer på iPhones og Android-telefoner. Du vælger selv, hvilke elementer du vil kunne styre med appen, som udstyres med de knapper og funktioner, du har behov for.

„Appen kan give dig overblik over hele huset. Du kan se forbruget af el og vand, hvis du vil. Du kan også få en plantegning, som viser, om vinduer og døre er lukkede, så du ikke skal gå rundt i hele huset, inden du slår dit alarmsystem til om aftenen. Hvis du sidder på arbejde og kommer i tvivl om, hvorvidt du huskede at slukke lyset, kan du tjekke det – og slukke om nødvendigt,“ forklarer Dennis Sørensen, indehaver af Room AV.

smarthome

EKSKLUSIVE HJEMMEBIOGRAFER

Også underholdningen kan med fordel inkorporeres i det intelligente hjem. Room AV specialiserer sig i eksklusive hjemmebiografer, hvor alle elementer er nøje gennemtænkt – fra farver, materialer og tilbehør til topprofessionelt udstyr i høj kvalitet. Hjemmebiografen kan betjenes fra den app, du anvender til resten af husets teknologi. „Vi skræddersyr løsningen, så både brugervenlighed, kontrolstyring og indretningen af rummet passer til din livsstil,“ pointerer Dennis Sørensen.

DISKRET, EFFEKTIVT & FREMTIDSSIKRET

Installationen af det intelligente hjem foregår typisk sådan, at Room AV i samarbejde med et erfarent elfirma installerer et teknikskab i husets kælder. Her gemmes tv-boks, lydanlæg og anden elektronik af vejen. Derudover er Room AV også leveringsdygtig i stilren hardware som f.eks. Sonos, skærme og højtalere, der placeres på udvalgte steder i hjemmet.

Fra teknikskabet trækkes der kabler gennem væggene ud til de elementer, som skal kunne styres via appen. „Vi bruger kablede løsninger, for så virker det altid,“ siger Dennis Sørensen og fortsætter: „Du har dog også brug for god wi-fi, for ellers fungerer appen ikke optimalt på din tablet eller smartphone. Derfor tilbyder vi at installere et mere effektivt routersystem, så du har stort set samme wi-fi-dækning i hele huset.“

Når først infrastrukturen med kabler og wi-fi er etableret, er det nemt at udvide det intelligente hjem i fremtiden, fortæller han: „Vi gør meget ud af at spørge ind til deres behov og rådgive, så det færdige intelligente hjem passer til familiens behov. Men der er så mange muligheder, at det kan være svært for dem at overskue. Heldigvis kan vi altid tilføje nye funktioner – også i appen, hvor vi kan ændre knapper, funktioner, farver og grafik.“

DIN PERSONLIGE APP

Appen kan oprettes med forskellige brugerflader, så forældrene for eksempel kan styre alt, mens børnene kun kan tænde tv og spillekonsol. „Man kan også indstille den til at holde øje med, hvornår du nærmer dig hjemmet, og så slå alarmen fra og åbne døren for dig. Du kan også vælge en stemning, så appen sætter noget bestemt musik på, alt efter hvilket humør du er i,“ siger Dennis Sørensen og slutter: „Det intelligente hjem kræver tillid, for vores kunder skal turde fortælle os om deres vaner og præferencer, for at vi kan tilpasse løsningen til dem. Samtidig skal de stole på, at det virker – der er jo tale om funktioner, som er vigtige i vores daglige liv. Vi har lavet det her siden 2001 og er fulgt med udviklingen, og vi gør meget ud af at teste løsningerne. Derudover tilbyder vi full service, hvor man altid kan ringe til os, og så løser vi de problemer, der måtte være.“

 

Besøg Room AV’s showroom i Brøndby, hvor du kan finde frem til, hvilken løsning der passer til lige præcis dit hjem. Du kan også blive klogere på de forskellige services på www.roomav.dk og tage kontakt til Room AV direkte på 2830 8180 eller info@roomav.dk

Relaterede artikler

Køberkartotek

Vi vil gerne hjælpe dig med at finde hjem.

Beskriv dine ønsker for din fremtidige bolig. I det øjeblik vi får en bolig til salg, der matcher dine behov, kontakter vi dig.

Tilmeld dig køberkartoteket her

Salgsvurdering

Vi vil gerne hjælpe dig med at gøre en god handel.

Bestil en uforpligtende og gratis salgsvurdering,
så kontakter vi dig for nærmere aftale.

Bestil vurdering her

Følg @jespernielsen.dk på instagram