Boligindretning

TIDSLØST & STILRENT MED SILDEBENSPARKET

img_7945

Sildebensgulvet er klassisk, tidsløst og giver en herskabelig stemning i dit hjem. Det karakteristisk vinklede sildebensmønster emmer af skønhed og originalitet, og så fungerer det både i gamle huse og nybyggeri. Få inspiration til et smukt sildebensparketgulv her.

dsc_5725

Ejendommen på Mosehøjvej 38 i Charlottenlund er løbende holdt i en særdeles god vedligeholdelsesstand, og forbindelse med det kommende salg, er ejendommens parketgulve afslebet. Det lyse sildebensgulv er tidsløst og klassisk – og sammen med det fantastiske lysindfald, får det ejendommen til at præsentere sig smukt på alle årstider.

img_7936-1

På Forårsvej 19 i Charlottenlund breder det flotte sildebensparketgulv sig i det meste af hjemmet, og fører I ind i en elegant stue, hvor I nemt får indrettet jer med en sofaafdeling med plads til hele familien. Det mørke sildebensparket er skaber hygge i de ellers store rum og skaber en rød tråd gennem huset.

Relaterede artikler

Køberkartotek

Vi vil gerne hjælpe dig med at finde hjem.

Beskriv dine ønsker for din fremtidige bolig. I det øjeblik vi får en bolig til salg, der matcher dine behov, kontakter vi dig.

Tilmeld dig køberkartoteket her

Salgsvurdering

Vi vil gerne hjælpe dig med at gøre en god handel.

Bestil en uforpligtende og gratis salgsvurdering,
så kontakter vi dig for nærmere aftale.

Bestil vurdering her

Følg @jespernielsen.dk på instagram