Boligindretning

SUBLIM UNDERHOLDNING I DIT HJEM

ise2017_wisdom_4

Billede: Room Design by Home Theatre Environment (HTE)

Film skal ses i biografen – måske du har hørt det før? I hvert fald er det en devise, som mange inden for filmens verden ynder at bruge. Men hvorfor ikke nyde det store lærred hjemme hos dig selv? Den mulighed giver virksomheden Room AV, der specialiserer sig inden for eksklusive hjemmebiografer.

EKSKLUSIVE HJEMMEBIOGRAFER

En hjemmebiograf giver dig frihed til at vælge lige præcis den film, du har lyst til at se. Og hvis du hellere vil se serier på Netflix eller spille PlayStation, kan du også gøre det her. Men med hjemmebiografen er du samtidig garanteret en helt anden underholdningsoplevelse, end hvad en stue med en fladskærm kan tilbyde. Det mener Dennis Sørensen, indehaver af Room AV:

”Jeg tror i bund og grund, at mange familier har et ønske om at tilbringe mere tid sammen – uden alle mulige forstyrrelser, som vi nemt kan opleve i dag. Når man sidder i biografen, har man et rum, hvor man kun har fokus på det, der vises på skærmen. Man er dedikeret og til stede – og ikke mindst er man sammen om oplevelsen,” fortæller han og uddyber: ”Samtidig er rummet roligt, behageligt og som oftest lydisoleret, hvorfor man nemt kan leve sig ind i det univers, der foregår på skærmen.”

En hjemmebiograf fra Room AV er nemlig ikke blot et par højtalere med surroundsound og en projektor, som mange andre på markedet tilbyder. Hos Room AV får ordet hjemmebiograf en helt anden – og måske mere svarende – betydning. Her er alle elementer til rummet nøje gennemtænkt og udvalgt – fra farver, materialer og tilbehør til topprofessionelt udstyr i høj kvalitet. Hvis man overvejer en hjemmebiograf til sit hus, kan man med fordel tage forbi Room AV’s 600 m2 showroom i Brøndby, hvor man kan hente inspiration og få en gratis gennemgang af sit projekt. Her gør Room AV meget ud af at analysere den enkelte kundes behov forud for bestillingen.

_pab4534

”For os er det vigtigt, at der er en god dialog, så vi kan klarlægge præcist, hvad det er, kunden forventer. Derfor tager vi en indledende snak omkring deres behov. Hvad skal biografen kunne? Hvad skal stilen være – er det en minimalistisk eller en Moulin Rouge-stil? Skal rummet være i en speciel farvetone? Alt det sørger vi for at få afklaret,” fortæller Dennis Sørensen. Somme tider har kunden allerede en arkitekt tilknyttet projektet, som Room AV samarbejder med. Hvis ikke, sørger Room AV for at lave en plantegning over hjemmebiografen: ”Vi skræddersyr løsningen, så den går op i en højere enhed. Det gælder både, når det kommer til brugervenlighed og kontrolstyring – men også selve indretningen af rummet, hvor alt skal passe sammen, så det passer til kundens livsstil,” pointerer Dennis Sørensen.

wisdom-audio-2

Billede: Room Design by Home Theatre Environment (HTE)

ALT DET, EN GOD FILM FORTJENER

Hvis man ønsker at fuldende biograffølelsen, kan man også vælge at få lavet en foyer som et lille ekstra rum, der leder ind til selve biografen. Her kan man opstille en popcornmaskine, ophænge plakater med gamle filmklassikere eller meget andet. Her er Room AV også behjælpelige med at indrette og personliggøre foyeren, så den passer til hjemmet og beboerne. Med andre ord bliver der lagt en stor indsats i at gøre biografoplevelsen komplet. Room AV har siden 2001 lavet over 80 rigtige hjemmebiografer i Danmark og udlandet, og hjemmebiograferne koster mellem 100.000 og 16 millioner alt efter størrelse, udstyr og tilbehør.

wisdom-audio-ise-2015-theater-1

Billede: Room Design by Home Theatre Environment (HTE)

Udover eksklusive hjemmebiografer specialiserer Room AV sig også i det intelligente hjem. Her kan man, via en skræddersyet løsning fra Room AV, styre alt teknologi i hjemmet via et en enkelt brugervenlig app. Derudover står Room AV også gerne til rådighed for mindre ad hoc-opgaver som Wi-Fi-hjælp, montering, programmering, uvildig rådgivning og meget andet. ”I dag er teknologi en stor del af vores hverdag – og vi vil gerne hjælpe med at gøre hverdagen endnu nemmere,” afslutter Dennis Sørensen.

Besøg Room AV’s showroom i Brøndby, hvor du kan finde frem til, hvilken løsning der passer til lige præcis dit hjem. Du kan også blive klogere på de forskellige services på www.roomav.dk og tage kontakt til Room AV direkte på 2830 8180 eller info@roomav.dk.

Relaterede artikler

Køberkartotek

Vi vil gerne hjælpe dig med at finde hjem.

Beskriv dine ønsker for din fremtidige bolig. I det øjeblik vi får en bolig til salg, der matcher dine behov, kontakter vi dig.

Tilmeld dig køberkartoteket her

Salgsvurdering

Vi vil gerne hjælpe dig med at gøre en god handel.

Bestil en uforpligtende og gratis salgsvurdering,
så kontakter vi dig for nærmere aftale.

Bestil vurdering her

Følg @jespernielsen.dk på instagram