Bolighandel, Boligindretning

SUBLIM UDSIGTS VILLA

ADRESSE: MALERBAKKEN 13, 2840 HOLTE

img_3823-1

ENESTÅENDE LIEBHAVERI MED ARKITEKTONISK FINISH OG UIMODSTÅELIG UDSIGT

På Malerbakken 13 befinder vi os i hjertet af Søllerøds frodighed – og at finde en liebhaverperle her, som ovenikøbet er sat til salg, er lidt af en sjældenhed. Velkommen til en æstetisk kerne af høj kvalitet opført i 2018, der både kan prale af familierelevans, blændende udsigt og ikke mindst uderum, der tangerer paradis. Og hvordan ser liebhaveri anno 2020 så ud?

img_3760

Denne smukke bolig i forskudte plan er lys, som dagen er lang og samtidig er materialevalget det bedste af det bedste. Det hele samles i en symfoni af eksklusivitet, som bestemt skal opleves.

img_3852-1

Selve boligen består af et samlet boligareal på 225 m2 fordelt over flere niveauer: først er der det samlende opholdsrum med stuearealer og køkken, mens næste afsats præsenterer sig med entré, tre børneværelser, bryggers og badeværelse. Sidst kommer den reelle førstesal, der er forældrenes hellige gral med soveværelse med walk-in, badeværelse og altan.

img_3715

Planløsningen er altså som skræddersyet til familien på op til fem medlemmer, der sætter en ære i at indrette sig med sans for kvalitet og stil. Med indretningen in mente er det værd at kigge nærmere på detaljerne, for dem er der kælet for helt uden kompromiser for hverken form eller funktion.

Det voluminøse opholdsrum flankeres af enorme vinduespartier, mens den atypiske køkkenløsning, der ligger placeret midt i rummet som en selvstændig ø med skuffer og overskabe, deler hjertet op i flere zoner – en genial måde at udnytte pladsen på.

img_3603

De store skydevinduer, på hele 9 meter, kan slåes til side, så rummet integreres med terrassen. Sidst har vi overetagens enestående arealer, der sætter et sidste punktum for den gennemførte indretning. Her kan I nemlig vågne op til den grønne udsigt lige foran jeres vinduer.

img_3618

Udover førstesalens altan er der også en stor træterrasse med integreret og opvarmet pool. På trods af den opvarmede pool, får ejeren penge tilbage hver måned, grundet de monterede solceller. Her får I virkelig lov til at nyde udsigten; den ugenerede placering med grønne træer og buske til alle sider.

img_3833

 Se mere information om boligen her

Relaterede artikler

Køberkartotek

Vi vil gerne hjælpe dig med at finde hjem.

Beskriv dine ønsker for din fremtidige bolig. I det øjeblik vi får en bolig til salg, der matcher dine behov, kontakter vi dig.

Tilmeld dig køberkartoteket her

Salgsvurdering

Vi vil gerne hjælpe dig med at gøre en god handel.

Bestil en uforpligtende og gratis salgsvurdering,
så kontakter vi dig for nærmere aftale.

Bestil vurdering her

Følg @jespernielsen.dk på instagram