Boligindretning

SPASTEMNING PÅ BADEVÆRELSET

bathroom-2

Indretningen er enkel og stilren, og rummet frembringer en følelse af, at verden kan lukkes ude for en kort stund. Hvem drømmer ikke om et badeværelse med fokus på wellness og afslapning? Læs med her, hvor vi fremviser 3 ejendomme som sender tankerne til et eksklusivt wellness-hotel.

SKODSBORG STRANDVEJ 73, 2942 SKODSBORG

På Skodsborg Strandvej 73 ligger denne attraktiv liebhaverejendom, med smuk udsigt over Øresund. Ejendommen er højt hævet på den smukke og præsentable grund på ca. 2.400 m2 og har gennemgået en gennemgribende renovering de seneste år. Ejendommen indeholder 2 lækre badeværelser, hvor der i den grad er en spastemning og en følelse af velvære. Det ene badeværelse er med både fritstående badekar og rummelig bruseniche – et rum som skal opleves! Begge badeværelser er indrettet i en stilrent og stramt, med grå klinker. Den rolige stemning på badeværelset fremkaldes ved at lade de mørke fliser være gennemgående på både gulv og alle vægge.  Se mere information omkring ejendommen her.

fox02110 dsc00016

FRØLICHSVEJ 51, 2920 CHARLOTTENLUND

Centralt i Charlottenlund har I nu en unik mulighed for at tilegne jer denne smukke, arkitekttegnede villa, der med sin eminente loftshøjde og gennemførte stil vil være et perfekt hjem til jer, som sætter pris på design og funktionalitet i flot forening. Ejendommen indeholder i alt hele 3 badeværelser, som alle indbyder til en omgang forkælelse på badeværelset. De store fliser gør udtrykket enkelt, stramt og stilrent, mens farven på fliserne gør rummet roligt. Stueplanet gemmer på et toilet samt separat baderum. En betontrappe fører op til førstesalens master bedroom, hvor loftet er ført til kip og et ovenlysvindue lukker kaskader af lys ind. Her er ligeledes et toilet og et baderum i moderne design. Se mere information omkring ejendommen her.

dsc_8991

VEJLEMOSEVEJ 25, 2840 HOLTE

At kalde ejendommen på Vejlemosevej 25 i Holte for ekstraordinær er bestemt ingen overdrivelse. Den 446 etagemeter store palævilla er nemlig spækket med eksklusive materialer og unikke løsninge. Ejendommen indeholder hele 3 badeværelser, som alle emmer af spastemning. Førstesalen er indrettet med to lækre badeværelser og tre gode soveværelser, som suppleres af fire store rum i underetagen. Da det nederste plan er i samme tårnhøje kvalitet som resten af ejendommen, får I masser af indretningsmuligheder. I det ene rum er der installeret brændeovn og et vinkøleskab i rustfrit stål til ca. 500 flasker, og etagen rummer endvidere husets tredje badeværelse. Se mere information omkring ejendommen her.

Relaterede artikler

Køberkartotek

Vi vil gerne hjælpe dig med at finde hjem.

Beskriv dine ønsker for din fremtidige bolig. I det øjeblik vi får en bolig til salg, der matcher dine behov, kontakter vi dig.

Tilmeld dig køberkartoteket her

Salgsvurdering

Vi vil gerne hjælpe dig med at gøre en god handel.

Bestil en uforpligtende og gratis salgsvurdering,
så kontakter vi dig for nærmere aftale.

Bestil vurdering her

Følg @jespernielsen.dk på instagram