Boligindretning

RUM, LYS og LUFT – MED NEW YORK-GLASVÆGGE

dyfa-new-york-glazed-partitions-a19602910_ret

Hos DYFA drives de af passionen for simple interiør- og designløsninger. Siden 2013 har de arbejdet med glas og aluminium, som netop er hovedkomponenterne i deres patenterede New York-system, der i dag findes i mere end 50 lande verden over.

New York-systemet fra DYFA er et sprosseret alternativ til indvendige fuldglasvægge. Systemet er uden synlige samlinger og udføres i glas og aluminium. Det udmærker sig ved et slankt, industrielt design, der kan moduleres og tilpasses efter ønske.

„Inspirationen er hentet fra en gammel arkitekttrend tilbage fra 1920’ernes og 30’ernes New York. Vi har oplevet stor efterspørgsel på produktet – det rammer ind i en tidsånd, hvor indretningen gerne må være lidt mere rå og naturlig i udtrykket,“ fortæller Finn Damgaard Hansen, direktør hos DYFA, og uddyber:

„I mange år har vi inden for interiørbranchen set, at alt gerne skulle have et meget enkelt og glat udtryk, og det bryder New York-væggen med.“

RESPEKT FOR DESIGNTRADITION

DYFA blev grundlagt i 2013 med afsæt i den danske designtradition, og i dag tæller virksomheden i alt ti medarbejdere. For DYFA ses tradition som grund­pillen til inspiration og danner samtidig grobund for, at nye og innovative løsninger kan udvikles.

„Vores inspiration henter vi fra smedehåndværket og den arkitektoniske, industrielle stil. Mulighederne er gentænkt og designet ud fra fordelene ved extruderet aluminium,“ forklarer Finn Damgaard Hansen.

UENDELIGE MULIGHEDER

Glasløsningerne fra DYFA har blandt andet fundet anvendelse som svaleskab, vinrum, rumdeler, walk-in-closet, brusevæg og meget andet. Hos DYFA får du en tilpasset løsning til lige netop det, du ønsker.

Samtidig findes New York-glasvæggen i mange forskellige designs: „Vi opfatter vores system som en form for Lego-system, hvor man selv kan sammensætte på kryds og tværs, alt efter hvilke ønsker man har. Vil man have spejl i? Farvet eller frosted glas? Eller ønsker man bare en helt klassisk udgave? Mulighederne er mange,“ fortæller Finn Damgaard ­Hansen.

Med New York-glasvæggen kan du skabe et anderledes look, der samtidig bevarer luft og lys i rummet: „Væggen giver en dybde i rummet. Hvis du har en ren glasvæg, bliver det meget transparent og deler ikke rummet op på samme måde. Her får du en rumdeler, der samtidig lukker masser af lys ind,“ forklarer Finn Damgaard Hansen.

DYFA New York

ENKELT AT BESTILLE OG MONTERE

Det tager fem til seks uger fra bestilling til levering af et New York-system fra DYFA. Produkterne kan bestilles ved at tage direkte kontakt til DYFA eller ved at besøge showroomet i Svendborg. Systemet er enkelt at montere, og der medfølger en udførlig vejledning. Ønsker man ikke selv at stå for monteringen, henviser DYFA gerne til en af deres sam­arbejdspartnere, der har erfaring med montering af systemerne.

„Det endelige produkt skal til enhver tid leve op til kundens krav og være at finde blandt det bedste på markedet. Vi vægter det gode samarbejde med vores kunder og leverandører højt,“ afslutter Finn ­Damgaard Hansen.

New York-systemet udmærker sig ved:
– Slankt, industrielt design
– Individuel modulering
– Identisk kontur på begge sider

Kontakt DYFA for inspiration til dit projekt, og bliv klogere på de forskellige løsninger på www.dyfanewyork.com/da/

Relaterede artikler

Køberkartotek

Vi vil gerne hjælpe dig med at finde hjem.

Beskriv dine ønsker for din fremtidige bolig. I det øjeblik vi får en bolig til salg, der matcher dine behov, kontakter vi dig.

Tilmeld dig køberkartoteket her

Salgsvurdering

Vi vil gerne hjælpe dig med at gøre en god handel.

Bestil en uforpligtende og gratis salgsvurdering,
så kontakter vi dig for nærmere aftale.

Bestil vurdering her

Følg @jespernielsen.dk på instagram