Bolighandel, Boligindretning

NYBYG NÆR VAND

ADRESSE: SØSTJERNEVEJ 50, 2650 HVIDOVRE

soestjernevej502650hvidovre719

Her er huset med stil og sans for detaljer, i et børnevenligt villakvarter med gode naboer og ganske kort afstand til indkøbsmuligheder, Langhøjskolen, privatskole, børnehave og andre dagligdags fornødenheder og bare fem minutter på cykel fra Friheden Station med S-togsforbindelse til København – tager 15 minutter.

soestjernevej502650hvidovre722 soestjernevej502650hvidovre721

Villaen er beliggende i det populære Strandmarkskvarter, dejlig tæt på grønne og rekreative områder og med strand, vinterbadning og kajakklub 10 minutters gang fra huset. Allerede, når man ankommer til adressen, betages man af husets stilrene ydre, som fortsætter indenfor, hvor indretningen er holdt i den lyse og nordiske stil med materialer af højeste kvalitet og en behagelig atmosfære.

soestjernevej502650hvidovre716

Man møder entréen i åben forbindelse til fordelingsgang med adgang til samtlige rum i huset. På højre side venter et skønt opholdsmiljø, hvor det flotte Svane Køkken, der er indrettet med bordplader i marmor og et væld af moderne bekvemmeligheder, er placeret i åben forbindelse med en imponerende flot stue med smukke, lyse sildebensparket-gulve, lofter til kip og et stort vinduesparti, der inviterer den hyggelige baghave indenfor. Om sommeren er det oplagt at skubbe skydedøren til side, så den solbeskinnede, sydøstvendtefliseterrasse indgår som en integreret del af boligen.

soestjernevej502650hvidovre79 soestjernevej502650hvidovre713

Naturligvis er loftshøjden i den resterende del af boligen også bemærkelsesværdig høje. De flotte, overfladebehandlede parketgulve fortsætter ud i gangen og ind i det lyse og rummelige soveværelse, der byder på moderne garderobeskabe udstyret med eksklusive lædergreb fra Ochre og et tilhørende badeværelse med væghængt toilet og italienske klinker på gulvet og i brusenichen.

soestjernevej502650hvidovre78 soestjernevej502650hvidovre76-1

Villaen byder desuden på endnu et badeværelse, der er holdt i nøjagtig samme stil som det første, to gode værelser samt et praktisk bryggers med plads til vaskemaskine, tørretumbler og andre ting. Haven er lukket, og med skønt, stort terrasseareal. Gartneren anlagde i sommers den flotte græsplæne. Nu kan køber nøjes med at finpudse indkørsel og forhave. Ring for en eksklusiv fremvisning af Søstjernevej 50.

soestjernevej502650hvidovre740 soestjernevej502650hvidovre72

Se mere information om boligen her.

Relaterede artikler

Køberkartotek

Vi vil gerne hjælpe dig med at finde hjem.

Beskriv dine ønsker for din fremtidige bolig. I det øjeblik vi får en bolig til salg, der matcher dine behov, kontakter vi dig.

Tilmeld dig køberkartoteket her

Salgsvurdering

Vi vil gerne hjælpe dig med at gøre en god handel.

Bestil en uforpligtende og gratis salgsvurdering,
så kontakter vi dig for nærmere aftale.

Bestil vurdering her

Følg @jespernielsen.dk på instagram