Boligindretning, Design

MØD DEN NYE DANSKE DESIGNVIRKSOMHED NOVEL INTERIOR CONSULTANTS

Novel Interior Consultants_3Novel Interior Consultants_1Novel Interior Consultants_2

Billederne herover fra Aamanns Etablissement er et smukt eksempel på Novel Interior Consultants mix mellem eget og andres design.

Novel Interior Consultants_11

Novel Interior Consultants er en ny dansk kreativ designvirksomhed, der både indretter restauranter, barer, hoteller m.m. og producerer møbler og interiør under designbrandet Novel Cabinet Makers. Med over 50 projekter bag sig i bl.a. København, New York og Shanghai tæller de seneste indretningsprojekter for Novel Interior Consultants alt fra butikker og virksomheder til nogle af Københavns bedste spisesteder. Kendetegnene for de løste projekter er en evne til at få indretningen til at understøtte stedets identitet og kultur. Det er den unikke kombination af eget design sammen med andet design, der giver de forskellige indretningsprojekter kant og personlighed.Med afsæt i fortiden, men fortolket originalt i nutiden, og med fokus på funktionaliteten tilføjer produkterne fra Novel Cabinet Makers en tidløs og unik stemning til indretningen, hvad enten det drejer sig om det private hjem eller en virksomhed.

Novel Interior Consultants_5Novel Interior Consultants_6
Novel Interior Consultants_7
Arch er sideborde i et råt og samtidig enkelt designet udført i træ og metal. De monteres enkelt uden brug af værktøj. Bordene fås i flere farvekombinationer og modeller.
Novel Interior Consultants_8
Stock reolsystemet er ikke bare en smuk opbevaringsløsning, men også en på alle måder funktionel løsning. Den samles uden brug af værktøj og kan udvides med elementer til ethvert formål. Reoler og ekstra elementer fås i flere farver.Novel Interior Consultants_13
Reflection Mirrors er en serie af geometrisk enkle spejle, der fungerer fantastisk både alene og flere sammen. Fås i flere former og farver. Novel Interior Consultants_9
Serien af gulvtæpper hedder Path og er en lækker blanding af fladvævet kelim og langhåret marokkansk tæppe sammensat i et klassisk sildebensmønster. Fås både som løber og større tæpper og i flere farver.

DE TO GRUNDLÆGGERE

De to stiftere er bundet af en fælles vision og drev, men måske endnu mere ved deres forskelligheder. Designer og kreativ direktør, Anders Faarborg, uddannet på Dansk Designskole, har en imponerende portefølje med job på dansk primetime tv og som en indretningsarkitekt i flere anerkendte restauranter og spillesteder. Han er den kreative hjerne, når det kommer til nye design ideer og opfylder sin barndomsdrøm med Novel Interior Consultants samt Novel Cabinet Makers. Forretningspartner og CEO Lars Jacobsen er en start-up specialist og bygger på sin tidligere erfaring fra investment banking samt opbygning af nye virksomheder i Silicon Valley. Han bringer sin innovative virksomhedstænkning ind i samarbejdet og er den strategiske leder, skaber momentum for deres fælles ambition og voksende række nye klassiske design stykker.

“Et møbel er kun smukt, hvis det fungerer. Og det fungerer kun, hvis det er smukt”, forklarer Lars Rolf Jacobsen og Anders Busk Faarborg; mændene bag Novel Interior Consultants.

Novel Interior Consultants_10

Relaterede artikler

Køberkartotek

Vi vil gerne hjælpe dig med at finde hjem.

Beskriv dine ønsker for din fremtidige bolig. I det øjeblik vi får en bolig til salg, der matcher dine behov, kontakter vi dig.

Tilmeld dig køberkartoteket her

Salgsvurdering

Vi vil gerne hjælpe dig med at gøre en god handel.

Bestil en uforpligtende og gratis salgsvurdering,
så kontakter vi dig for nærmere aftale.

Bestil vurdering her

Følg @jespernielsen.dk på instagram