Bolighandel, Boligindretning

MIDT PÅ ØSTERBRO

ADRESSE: STRANDBOULEVARDEN 58, 2. TV., 2100 KØBENHAVN Ø

strandboulevarden-5821

Centralt på Østerbro, i gåafstand til Kastellet, Langelinie, den hyggelige Classens Have, Nordhavnens vinterbad og hyggelige shoppe- og restaurant-muligheder i blandt andet Nordre Frihavnsgade, Østerbrogade og på Bopa plads finder man 149 smukke og velindrettede kvadratmeter. Indretningen byder på alt det, man kan forvente af en klassisk herskabslejlighed med dekorativ stuk, sildebensparket, originale radiatorskjulere og en loftshøjde på 3,13 meter.

strandboulevarden-5822

Når I flytter ind i denne lejlighed, kommer I til at bo i en smuk palælignende ejendom opført i 1907. Lejligheden og ejendommen er løbende renoveret og moderniseret – senest i 2019-20, hvor blandt andet køkkenet blev re-designet med udgang til nyopført altan og en køkkenø, som samlingspunktet i det store rum. Når man træder ind ad hoveddøren, mødes man af en smuk og stilfuld opgang med høje paneler og et væld af originale detaljer. Her kan man følge den elegante trappe til anden sal, eller man kan vælge at tage elevatoren.

strandboulevarden-5828-1 strandboulevarden-5813

Overtøjet hænger man fra sig i den nydelige entré, der leder videre ind i to elegante stuer en suite med karakteristiske, originale detaljer og et imponerende lysindfald fra de store, sydvendte vinduespartier. Opholdsstuen er lys og rummelig, og spisestuen er indrettet med en indbygget karnapsofa, hvorfra man kan nyde udsigten til Strandboulevardens træer og Heibergs gamle villa. Køkkenet er designet af Haus & Honey fra Rotpunkt og er indrettet med elementer og hvidevarer af højeste kvalitet med skuffer af egetræ, bordplader i Jura Grau marmor og greb fra Brandt Design.

strandboulevarden-5833

Morgenkaffen kan nydes ved den hyggelige køkkenø eller på altanen, hvor der også er mulighed for at dyrke krydderurter. Lejligheden har et stort, flot soveværelse med masser af skabsplads og direkte adgang til lyst badeværelse med både bruseniche og badekar. Endelig er der et gæstetoilet samt et dejligt værelse med indbyggede skabe og fransk altan.

strandboulevarden-5825 strandboulevarden-5826

Ejendommen har en god ejerforening, hvor der løbende renoveres på den smukke ejendom, senest med maling af de gamle vinduespartier og installering af nye dørtelefoner. Udelivet kan foruden på altanen nydes i den hyggelige gårdhave.

strandboulevarden-5845 strandboulevarden-5850

Se mere information om boligen her

Relaterede artikler

Køberkartotek

Vi vil gerne hjælpe dig med at finde hjem.

Beskriv dine ønsker for din fremtidige bolig. I det øjeblik vi får en bolig til salg, der matcher dine behov, kontakter vi dig.

Tilmeld dig køberkartoteket her

Salgsvurdering

Vi vil gerne hjælpe dig med at gøre en god handel.

Bestil en uforpligtende og gratis salgsvurdering,
så kontakter vi dig for nærmere aftale.

Bestil vurdering her

Følg @jespernielsen.dk på instagram