Boligindretning

LIEBHAVERI I SÆRKLASSE

ADRESSE: NORDRE STRANDVEJ 273A, 3140 ÅLSGÅRDE

ikke-navngivet-1

Få ejendomme imponerer som denne udsøgte liebhaverejendom i særklasse med et væld af lækre løsninger og eksklusive materialer. Tilføj en uovertruffen beliggenhed ved strand og skov i det naturskønne Ellekilde med betagende panoramaudsigt over Øresund, så har du beskrivelsen af dette unikke hjem. Du får en enestående beliggenhed ved Øresund med fine sejlbåde, storslåede krydstogtskibe samt en uhindret udsigt over sundet til Sverige. Den store grund på 1397 m2 har direkte adgang til Hornbæk Plantage til gåture i den skønne natur, og der er mulighed for at bade fra badebroen overfor ejendommen, som områdets badebrolav står for.

ikke-navngivet-1 ikke-navngivet-1 ikke-navngivet-1 ikke-navngivet-1

De fornemme materialer fortsætter i det mageløse, snedkerkøkken i landlig stil, der åbent glider over i spiseafdeling med elegante vinduespartier fra gulv til loft. Linjerne er rene med hvide elementer og har komfort i topklasse, der blandt andet tæller et Smeg-gaskomfur samt et side by side køle-fryseskab fra Admiral. Her er luksuriøse badeværelser, der byder på lækre detaljer med messing samt guldbelagt armatur og brusesæt.

ikke-navngivet-1

Se mere information omkring ejendommen her.

Relaterede artikler

Køberkartotek

Vi vil gerne hjælpe dig med at finde hjem.

Beskriv dine ønsker for din fremtidige bolig. I det øjeblik vi får en bolig til salg, der matcher dine behov, kontakter vi dig.

Tilmeld dig køberkartoteket her

Salgsvurdering

Vi vil gerne hjælpe dig med at gøre en god handel.

Bestil en uforpligtende og gratis salgsvurdering,
så kontakter vi dig for nærmere aftale.

Bestil vurdering her

Følg @jespernielsen.dk på instagram