Bolighandel, Boligindretning

LÆKKER BOLIG PÅ SUNDVEJEN

ADRESSE: ANNASVEJ 9, 2., 2900 HELLERUP

dsc07589

Nu udbydes en super flot bolig på hele 138 etagemeter (102 m² boligareal). En helt særlig visuel oplevelse og en prima beliggenhed på en af de attraktive sundveje i Hellerup er blot nogle af de herlighedsværdier, som kendetegner jeres nye hjemmebase, der også forkæler øjnene med vue til Øresund fra balkonen.

dsc07506 dsc07500

Villalejligheden er placeret i toppen af en arkitekttegnet ejendom omgivet af en flot fælles have, hvor man for nyligt har tilføjet et udebad. Den anerkendte arkitekt Anton Rosen førte pennen i 1903, da boligen blev til, mens man gennem tiden har tilføjet moderne komfort i de nostalgiske rammer. Blandt de seneste opdateringer kan nyt el, loftrenovering og fritlægning af bjælker i 2019 nævnes. Samme år kom også det unikke snedkerkøkken til, og lejligheden blev malet af en maler.

dsc07522

Netop egetræskøkkenet er en af de markante detaljer i opholdsrummet, hvor det kipførte loft med synlige bjælker bidrager til en imponerende æstetik. Det mørkegrå køkken med fingertappede skuffer er specialdesignet og gennemtænkt med en valset stålbordplade, som får naturlig patina, samt vitrineskabet, der harmonisk er placeret ved væggen med blottede mursten.

dsc07535

Køkkenet og dagligstuen med brændeovn flyder sammen og bliver til lejlighedens kerne, og kvadratmeterne fordeler yderligere et toilet, et badeværelse og tre værelser, hvoraf det ene er et charmerende tårnværelse på 36 m² (ej godkendt til natophold). Et andet værelse lader jer træde ud på balkonen mod øst til rolige stunder med en god bog og morgenkaffen i solen, mens vuet til vandet bliver kulisse for hverdagen.

dsc07531 dsc07554

Fælleshaven er en grøn oase med legefaciliteter til de yngste og udebadet, som giver sommeren de bedste betingelser. Fortil har I parkering til to biler. Kvarteret strækker sig mod Øresund, og turen til sandstranden for enden af Annasvej kan tælles i skridt, mens I også er nær Strandvejens fristelser og grønne åndehuller.

Charlottenlund Strandpark og Hellerup Havn er en del af nærområdet, ligesom byens handelsstrøg og alle hverdagsbehov i form af skole, pasningstilbud og indkøb ligger i en radius af én kilometer.

dsc07569

Se mere information om boligen her

Relaterede artikler

Køberkartotek

Vi vil gerne hjælpe dig med at finde hjem.

Beskriv dine ønsker for din fremtidige bolig. I det øjeblik vi får en bolig til salg, der matcher dine behov, kontakter vi dig.

Tilmeld dig køberkartoteket her

Salgsvurdering

Vi vil gerne hjælpe dig med at gøre en god handel.

Bestil en uforpligtende og gratis salgsvurdering,
så kontakter vi dig for nærmere aftale.

Bestil vurdering her

Følg @jespernielsen.dk på instagram