Boligindretning

BOLIGSTYLING SÆLGER BOLIGER

vedbaekstrandvej_efter-70

Når vi mennesker ser et billede, tager det ikke mere end ganske få sekunder at bestemme os for, om det er noget vi kan lide, eller noget vi ikke kan lide. Derfor er så vigtigt at en ejendom ser hyggelig og indbydende ud. Mange mennesker bor rigtigt hyggeligt, personligt, og med deres helt unikke indretnings smag, hvilket der bestemt ikke er noget i vejen med. – Men når det kommer til salg af en ejendom, er det vigtigt at køberen kan se sig selv bo der, og chancen for dette øges ved at lave en salgsstyling.

Ejendommen på Vedbæk Strandvej blev gjort salgsklar af boligstylist Louise holm fra virksomheden Sales Syling. Ejendommen fik en komplet indretning  – og resultatet er ikke til at tage fejl af. Kreativitet er en mærkesag for Sales Styling, der indretter og styler alle slags boliger. Boligstylist Louise Holm og hendes dygtige team står klar til at hjælpe, når det gælder fornyelse af indretningen i dit hjem, men også når du gerne vil sætte dit hus til salg og give et godt førstehåndsindtryk overfor potentielle købere. Og her er indretningen netop en meget væsentlig faktor allerede i den indledende fase.

„Vi kommer ud et par timer før fotografering og sørger for at få huset til at stå knivskarpt. Her har vi en masse ekstraeffekter med for at gøre det hjemligt og indbydende. De er med til at tilføje det ekstra touch, som bidrager til, at boligen skiller sig ud og huskes af potentielle købere,“ fortæller Louise Holm.

billede-43 billede-42

Louise har selv arbejdet som ejendomsmægler, og synes, det var ærgerligt, at der ikke blev gjort mere ud af billederne af boligen, når den skulle sælges. Gode billeder af et præsentabelt hjem er afgørende for, om folk har lyst til at komme ud til en fremvisning. – Derfor gør de hos Sales Styling meget ud af at få boligen til at være indbydende og hyggelig, inden billederne til salgsannoncen skal tages.

Tomme huse sælger bare ikke

Sales Styling tilbyder også møbelstyling af tomme hjem, og i alt har de møbler på lager til at kunne style hele 26 hjem, hvilket giver god mulighed for at udfolde sig kreativt og samtidig skabe variation i indretningen.

vedbaekstrandvej_efter-49 billede-5

„Styling af tomme hjem kan være altafgørende for både pris og liggetid. Det er bedre at komme ud til noget, der er møbleret og ser hyggeligt ud, og hvor man – ikke mindst – kan se sig selv i det som køber. Med andre ord sælger det drømmene meget bedre,“ fortæller Louise Holm.

Se flere af Sales Stylings projekter på www.salesstyling.dk, eller følg sales­styling.dk på Facebook og Instagram. Du kan også kontakte Sales Styling på tlf. 22 51 67 63 eller info@salesstyling.dk, hvis du har brug for hjælp til en indretningsopgave.

Relaterede artikler

Køberkartotek

Vi vil gerne hjælpe dig med at finde hjem.

Beskriv dine ønsker for din fremtidige bolig. I det øjeblik vi får en bolig til salg, der matcher dine behov, kontakter vi dig.

Tilmeld dig køberkartoteket her

Salgsvurdering

Vi vil gerne hjælpe dig med at gøre en god handel.

Bestil en uforpligtende og gratis salgsvurdering,
så kontakter vi dig for nærmere aftale.

Bestil vurdering her

Følg @jespernielsen.dk på instagram