Bolighandel, Boligindretning

ALL YOU NEED IS LOVE

ADRESSE: WILLEMOESGADE 23, ST. MF., 2100 KØBENHAVN Ø

dsc04061

I en af Københavns hyggeligste gader – med den ganske særlige stemning, en mindre brostensbelagt gade skaber, finder du denne perle af en lejlighed. Du ankommer via en smuk, bred opgang og træder ind i en fuldstændig istandsat lejlighed.

dsc04055

Badeværelset er lavet de lækreste materialer med blandt væg-hængt toilet by stark, antikalk-behandlet glasvæg, skønt Grohe euphoria bruse-armatur og andre lækre detaljer. Der er en indbygget vaskesøjle i gangen, hvor der også er god skabsplads til dit tøj. Skønt soveværelse med flot glasvæg ned mod stue/køkken alrum. Det giver en ganske særlige og hyggelig rumvirkning, at man fra soveværelset kan vælge om der skal være kig til stuen eller om det skal være aflukket.

dsc00869-dsc00872

Et par trin ned og du kommer til lejlighedens hjerte – et helt fantastisk rum, hvor du endda kan åbne en smuk dør ud til gaden og føle du ejer hjørnet lige udenfor – hjørnet af ejendommen vender rigtigt for din eftermiddagssol, som vil komme både foran og direkte ind i dit lejlighed – helt unikt. Trappen foran lejligheden er din private og indbyder til hyggelige stunder i solen med en god kop kaffe og en bog.

dsc04073

Køkkenet er også helt nyt og bygget op af Svanes model Retro, med bordplade af smuk Carrara C marmor. Der er lavet den smukkeste radiatorskjuler som en smart bænk, der samtidig sørger for at forbipasserende ikke kan se ind i lejligheden.

dsc00910-dsc00912

Denne lejlighed ligger i en virkelig veldrevet ejerforening, hvor der også er både et hyggeligt gårdanlæg og en fælles tagterrasse med udsigt ud over København. Til lejligheden hører både kælder og loftsrum til ekstra opbevaring.

dsc04097

dsc04105

Se mere information om boligen her

Relaterede artikler

Køberkartotek

Vi vil gerne hjælpe dig med at finde hjem.

Beskriv dine ønsker for din fremtidige bolig. I det øjeblik vi får en bolig til salg, der matcher dine behov, kontakter vi dig.

Tilmeld dig køberkartoteket her

Salgsvurdering

Vi vil gerne hjælpe dig med at gøre en god handel.

Bestil en uforpligtende og gratis salgsvurdering,
så kontakter vi dig for nærmere aftale.

Bestil vurdering her

Følg @jespernielsen.dk på instagram