Bolighandel

UNIKT MILJØ PÅ CHRISTIANSHAVN

ADRESSE: HAMMERSHØIS KAJ 2, ST. TV., 1402 KØBENHAVN K

dsc06414

Fra stuen kan I træde direkte ud på de toppede brosten ved vandet, der nærmest kommer til at fungere som én stor terrasse, hvor I kan nyde alle dagens måltider på en bænk i solen med kig til det hyggelige, historiske kanalkvarter.

Der er pænt indbygget skabsplads i begge værelser, og det samme er der i boligens entré, hvor I ligeledes får adgang til et opbevaringsrum/walk-inn/kontor. Som en praktisk detalje er der desuden vaskesøjle i det nydelige, hvide flisebadeværelse, som ligesom køkkenet har en bordplade i mørk granit. Det er nu særligt boligens opholdsmiljø med stue og køkken-alrum i ét, som gør stedet helt unikt.

dsc06371 dsc06345 dsc06367

Selvom adressen er central, og det ikke tager mere end fem minutter at cykle til Kgs. Nytorv, elle spadsere til Christianshavns Torv, er der en helt usædvanlig fred og ro omkring denne lækre treværelses lejlighed på Hammershøis Kaj 2. Her får I jeres egen oase i byen, som tilmed ligger i første række til kanalen.

dsc06412

Her er en smuk udsigt til kanalen fra både det veludstyrede, U-formede køkken og fra stuen, som tilbyder mange lyse og indbydende kvadratmeter, som I kan indrette jer på. I kan også oplagt have en båd liggende ved kajen. Som medlem af ejendommens ejerforening er bådpladserne nemlig enormt billige. Lejligheden ligger i stueetagen af en moderne, hvidpudset murstensejendom fra 2001 med nyolierede dør- og vinduesrammer i mahogni. Der er mulighed for tilkøb af en P-plads i bygningens aflåste parkeringskælder, og ejerforeningen har en lejlighed, der kan lejes, hvis eksempelvis I får gæster langvejsfra. Også mod nord er der direkte udgang fra lejligheden. Her kan I fra det ene af to rummelige værelser træde direkte ud på en dejlig, privat træterrasse, som ligger i det ene hjørne af et grønt og stille gårdmiljø.

Se mere information omkring ejendommen her.

Relaterede artikler

Køberkartotek

Vi vil gerne hjælpe dig med at finde hjem.

Beskriv dine ønsker for din fremtidige bolig. I det øjeblik vi får en bolig til salg, der matcher dine behov, kontakter vi dig.

Tilmeld dig køberkartoteket her

Salgsvurdering

Vi vil gerne hjælpe dig med at gøre en god handel.

Bestil en uforpligtende og gratis salgsvurdering,
så kontakter vi dig for nærmere aftale.

Bestil vurdering her

Følg @jespernielsen.dk på instagram