Bolighandel

UDSIGT OVER ØRESUND

ADRESSE: STRANVEJEN 677, ST., 2930 KLAMPENBORG

1483195

I spisestuen kan du sætte de dampende retter på bordet, mens den hyggelige brændeovn spreder en knitrende varme.

I anden række til havet, med en sublim adresse på Strandvejen i Taarbæk, ligger denne moderniserede villalejlighed med havkig og venter på sin nye ejer. Du mødes af en klassisk ejendom, som fremtræder hvidpudset og med et mørkt mansardtag. Den prægtige villa er inddelt i to boliger, og du skal nu på udforskning i den skønne stueplanslejlighed. Træd ind i entréen, hvorfra hjemmet udfolder sig. En trappe fører ned i fælleskælderen, som på fleksibel vis kan opdeles mellem de to lejligheder. Bliver du derimod i stueetagen, kan rundturen fortsætte rundt i din nye bolig. Lejligheden blev istandsat i 2018, og allerede fra gangen oplever du den særlige atmosfære, som hersker overalt. Du bemærker de hvide fyldningsdøre og de autentiske materialevalg, som på fineste vis matcher førstehåndsindtrykket, som du fik udenfor. I det oplagte soveværelse fortsætter stilen med et flot gulv og et ornamenteret loft med roset. I det nydelige køkken får du grå højglansfronter, der fungerer som et moderne indspark i indretningen. Endelig giver lejligheden dig et pænt badeværelse og to herlige stuer, der ligger en suite. I spisestuen kan du sætte de dampende retter på bordet, mens den hyggelige brændeovn spreder en knitrende varme. Når maden er indtaget, kan du samles med gæsterne i dagligstuen, som endvidere har udgang til en vestvendt udestue.

1483186 1436434 1483192

ADRESSE: STRANDVEJEN 677, 1., 2930 KLAMPENBORG

1458579 1458580

En trappe leder dig videre op til førstesalens gangareal, hvorfra dit nye hjem, der blev istandsat i 2016, udfolder sig. Herfra får du gang til et fint badeværelse med skråvindue, hvide fliser og en topmonteret håndvask. Du kan også udforske de to reelle værelser, og det er oplagt at indrette dig med soveværelse i det største værelse med opbevaringsplads bag skabets skydelåger. Fortsæt herefter ind i det åbne opholdsrum, hvor brændeovnens placering markerer grænsen mellem stue og køkken. Kogezonen og håndvasken befinder sig langs den ene side, og en herlig køkkenhalvø gør madlavningen social. Her kan du nemlig stå og snitte salaten, mens du snakker med gæsterne på den anden side. Stuen har desuden plads til både sofaer og spiseplads, og den østvendte altan fuldender rundturen med et fantastisk vue til vandet.

1458578

En stor force er den fantastiske placering, der giver dig nærhed til smukke naturomgivelser.

Sluttelig breder en frodig fælleshave sig ud udenfor, og den kan ligesom kælderen opdeles efter behov og ønsker. En stor force er den fantastiske placering, der giver dig nærhed til smukke naturomgivelser. Du kan således slentre ned langs kysten, slappe af på Bellevue Strand eller søge svalende skygge under Dyrehavens høje træer. Derudover befinder alle hverdagens fornødenheder sig inden for gåafstand, mens en cykel let fører dig til Klampenborg Station.

1436435 1435552

Se mere information omkring stuelejligheden her og førstesalen her.

Relaterede artikler

Køberkartotek

Vi vil gerne hjælpe dig med at finde hjem.

Beskriv dine ønsker for din fremtidige bolig. I det øjeblik vi får en bolig til salg, der matcher dine behov, kontakter vi dig.

Tilmeld dig køberkartoteket her

Salgsvurdering

Vi vil gerne hjælpe dig med at gøre en god handel.

Bestil en uforpligtende og gratis salgsvurdering,
så kontakter vi dig for nærmere aftale.

Bestil vurdering her

Følg @jespernielsen.dk på instagram