Bolighandel

MAKE YOUR HOME READY

jejjee

Hos Jesper Nielsen VIL vi gøre den store forskel, og det gør vi allerede på mange områder. Nu er tiden inde til “MAKE YOUR HOME READY” – vores nye koncept, der sikrer vores kunder et optimalt resultat, både hvad angår boligens førstehåndsindtryk, prisen og salgstiden.

Når beslutningen om at sætte sit hjem til salg er truffet, begynder et stort arbejde med at klargøre boligen inde og ude for på den måde at sikre det bedst mulige salg til den højst opnåelige pris. Der er typisk mange ting, der skal gøres, men de kan være svært at finde tiden og overskuddet til det hele. Derfor har Jesper Nielsen lavet en FØR SALG-pakke, en TIL SALG-pakke og en EFTER SALG-pakke. .

helne

Det handler kort og godt om, at et team af vores servicefolk står klar med værktøj og knofedt, så du kan bruge tiden på noget andet – og i hvert fald ikke skal smide, hvad du har i hænderne. Heller ikke for, køre hjem for, at låse op. Dét sørger vores tilknyttede servicefolk for. Ejendommen skal præsenteres på den mest attraktive måde – alle fordele, charmerene detaljer og muligheder etc., som ejendommen byder på, skal fremhæves og senere fremvises ved Åbent Hus- arrangementer og personlige fremvisninger.

dddd .

Relaterede artikler

Køberkartotek

Vi vil gerne hjælpe dig med at finde hjem.

Beskriv dine ønsker for din fremtidige bolig. I det øjeblik vi får en bolig til salg, der matcher dine behov, kontakter vi dig.

Tilmeld dig køberkartoteket her

Salgsvurdering

Vi vil gerne hjælpe dig med at gøre en god handel.

Bestil en uforpligtende og gratis salgsvurdering,
så kontakter vi dig for nærmere aftale.

Bestil vurdering her

Følg @jespernielsen.dk på instagram