Bolighandel

SOMMERHUSCHARME I GILLELEJE

ADRESSE: BELLISVEJ 7, 3250 GILLELEJE

dsc_0051

Stemningsfyldt sommerhus fra 1968 beliggende for enden af lukket og børnevenlig vej, i fredelige omgivelser kun 500 meter fra vandet.

Kvarteret er kendetegnet ved små, hyggelige grusveje hvor dagligvareindkøb, café og iskiosker kun er få minutters gang væk. Huset er beliggende på en stor, dejlig grund, hvor tæt randbeplantning og høje, ældre træer skærmer af, så der skabes et helt unikt og privat miljø i haven. Haven henligger med solrig græsplæne vest for fritidshuset og ellers med et naturpræget udtryk.

Grunden kan nydes i fulde drag fra de to træterrasser mod syd og vest. Haven, med sin udfoldelsesrige græsplæne, kræver minimum af vedligeholdelse og er, meget ideelt, fuldt indhegnet. Med loft til kip i alle rum, opbygget i glas imellem værelserne, strømmer lyset ind og skaber et helt utroligt lys. Stue med sammenhængende køkken-alrum udgør hjertet i huset, og med sine gulv til loft vinduer opleves rummene meget store.

dsc_0314 dsc_0287

Huset indeholder foruden stue/køkken-alrum, 3 funktionelle værelser og yderst pænt flisebadeværelse. Dertil kommer et større isoleret anneks med utallige anvendelsesmuligheder. Huset har for nylig gennemgået en større renovering, som også omfatter nye vinduer og sort træbeklædning på hele huset. Alt i alt et fritidshus hvor samvær og hyggelige stunder nemt kan udleves med familie og venner.

dsc_0080 dsc_0453

Huset opvarmes med nyt luft-til-luft anlæg, og har desuden også indbygget pejs, som selv ikke de koldeste nætter kan ødelægge. Et ideelt, funktionelt og rummeligt sommerhus, hvor alle fire årstider får lov at leve i samklang med de nye ejere af Bellisvej 7.

Læs mere om det skønne sommerhus her.

Relaterede artikler

Køberkartotek

Vi vil gerne hjælpe dig med at finde hjem.

Beskriv dine ønsker for din fremtidige bolig. I det øjeblik vi får en bolig til salg, der matcher dine behov, kontakter vi dig.

Tilmeld dig køberkartoteket her

Salgsvurdering

Vi vil gerne hjælpe dig med at gøre en god handel.

Bestil en uforpligtende og gratis salgsvurdering,
så kontakter vi dig for nærmere aftale.

Bestil vurdering her

Følg @jespernielsen.dk på instagram