Bolighandel

PATRICIERVILLA PÅ FREDERIKSBERG

ADRESSE: TESDORPSVEJ 77, 2000 FREDERIKSBERG

dsc05208

På en stille, privat fællesvej på Frederiksberg med vejbump og gamle vejsidetræer finder I denne smukke patriciervilla, som er nænsomt renoveret i ejendommens oprindelige stil. Huset præsenterer sig med et stærkt herskabeligt præg og giver lyse og luftige rammer med en fuld første sal uden skråvægge og med en god, høj kælder.

dsc05265

Derudover får I glæde af en gammel, ugeneret have med frugttræer, solterrasser og en sydlandsk atmosfære i sommermånederne med en blomstrende blåregn og syren. Der er tale om hvidpudset villa fra 1904 med mansardtag, sortglaserede teglsten og 152 boligkvadratmeter fordelt over halvandet plan plus yderligere 72 kvadratmeter i den tørre og lyse kælder, som har egen indgang. Dertil kommer en garage på 19 kvadratmeter samt et redskabsskur i haven. Alt fremstår flot og velholdt. Indenfor de seneste ti år er der lavet nyt køkken, nye badeværelser og nyt tag på både hus og garage.

dsc05238 dsc05241

Boligen har mange charmerende detaljer som massive plankegulve, stuk, rosetter, radiatorskjulere og fyldningsdøre samt franske døre, der er tidstypiske til en grad, så selv håndtag og hængsler passer ind i husets originale stil. Det samme gælder for de to badeværelser og køkkenet fra Hanstholm med porcelænshåndvask, et højt vitrineskab og bordplader i massivt egetræ og terrazzo. Der er Christiansborg-armatur i hele huset. Stueetagen er indrettet med et fantastisk, lyst opholdsmiljø med køkken og to højloftede stuer en suite, som har kakkelovn og et bredt vinduesparti med et smukt kig til den frodige have mod syd.

dsc05292

På førstesalen ligger tre værelser. Og så finder I også et godt, disponibelt og meget anvendeligt rum i kælderen med trægulv og højt til loftet. I kommer til at bo i et fredeligt og trygt kvarter tæt på metroen og flere gode skoler samt Frederiksberg Svømmehal. Fra adressen kan I ligeledes spadsere til indkøb og daginstitutioner, mens en cykeltur til Rådhuspladsen tager godt et kvarter. Velkommen til Tesdorpfsvej 77!

Se mere information omkring ejendommen her.

Relaterede artikler

Køberkartotek

Vi vil gerne hjælpe dig med at finde hjem.

Beskriv dine ønsker for din fremtidige bolig. I det øjeblik vi får en bolig til salg, der matcher dine behov, kontakter vi dig.

Tilmeld dig køberkartoteket her

Salgsvurdering

Vi vil gerne hjælpe dig med at gøre en god handel.

Bestil en uforpligtende og gratis salgsvurdering,
så kontakter vi dig for nærmere aftale.

Bestil vurdering her

Følg @jespernielsen.dk på instagram