Bolighandel

P-PLADS, ELEVATOR & UDSIGT PÅ FREDERIKSBERG

ADRESSE: PORCELÆNSHAVEN 5H, 3. TV., 2000 FREDERIKSBERG

dsc_3649

Med Frederiksberg Have som nærmeste nabo, er Porcelænshaven placeret i smørhullet mellem bymidten og Frederiksbergs skønne, naturrige områder. At bo centralt med alle byens muligheder lige uden for døren skaber for mange en følelse af at være hjemme. Et liv i hjertet af det eftertragtede Frederiksberg giver jer samtidig et hav af muligheder, I kan gribe ud efter, når lysten melder sig.

De rolige omgivelser gør det svært at forestille sig, at man bor tæt på alt og i gåafstand til metro. Målet med Porcelænshaven har været at bevare så mange af de oprindelige bygninger som muligt, og den arkitektoniske stilart er derfor en blanding af moderne, rene linjer og den klassiske, detaljerige stil. I skal ikke gå mange minutter, før I kommer til charmerende Smallegade. Hele bydelen emmer af stemning, og I finder talrige restauranter, indkøbsmuligheder og ikke mindst gode skoler og daginstitutioner. En regnfuld dag kan turen også gå til Frederiksberg Centret, der ligger i 10 minutters gåafstand.

Denne unikke femværelses lejlighed, der fordeler sig over tredje og fjerde sal, har med sine 191 m2 skabt fantastiske rammer for det gode familieliv. Ejendommen blev opført i 2006 og indenfor, bliver I mødt af en storslået følelse, hvor lysindfald er en afgørende faktor. De mange vinduer, der går fra gulv til loft, giver en næsten majestætisk følelse, hvor naturen på sin vis er taget med indenfor. Som kontrast til den levende udsigt, er indretningen præget af yderst rene og minimalistiske linjer, der sikrer, at det imponerende vue kommer til sin ret. Stuen ligger i åben forbindelse til det kvalitetssikre køkken fra Svane, og giver rummene en fantastisk samhørighed.

dsc_3737 2

Køkkenelementernes lyse farver følger lejlighedens øvrige stil, og vidner om en moderne stilart med fokus på funktionalitet og komfort. I det veludstyrede køkken har I masser af arbejdsplads ved den store, fritstående ø. Stuen giver jer mange indretningsmuligheder, og trænger I til frisk luft, kan I fra stuen træde ud på den fantastiske altan og nyde den levende udsigt i selskab med en god kop kaffe. Faktisk kan man indimellem høre ulvene hyle eller elefanternes skønne lyde.

dsc_3665

Udover 3 rummelige og yderst lyse værelser, byder tredjesalen på to lyse badeværelser, det ene med vaskesøjle. På lejlighedens øverste etage kan I folde jer ud og skabe jeres helt unikke rum, alt efter familiens behov. De åbne rum indbyder til indretning af kontor, bibliotek eller hyggekroge med plads til afslapning og fordybelse. I 2013 blev det oprindelige gulv og paneler i hele lejligheden udskiftet med et Dinesen gulv i massivt 30mm eg, varierende bredder, faldende længder og borter. I forbindelse med det nye gulv blev der samtidig forberedt ekstra fremtidig el-, internet- og tele-kabling fra elskab og under gulv til de forskellige gulv- el- og tele- udtag. Der følger parkeringsplads i fælles P-kælder og tre kælderrum til lejligheden. Her er en bolig, hvor det gode håndværk er i tråd med arkitektens tankestreger om et moderne hjem.

dsc_3829

Se mere information omkring lejligheden HER.

Relaterede artikler

Køberkartotek

Vi vil gerne hjælpe dig med at finde hjem.

Beskriv dine ønsker for din fremtidige bolig. I det øjeblik vi får en bolig til salg, der matcher dine behov, kontakter vi dig.

Tilmeld dig køberkartoteket her

Salgsvurdering

Vi vil gerne hjælpe dig med at gøre en god handel.

Bestil en uforpligtende og gratis salgsvurdering,
så kontakter vi dig for nærmere aftale.

Bestil vurdering her

Følg @jespernielsen.dk på instagram