Bolighandel

OPTIMAL FORDELING AF M2

ADRESSE: RESEDAVEJ 34, 2820 GENTOFTE

 

dsc00035 dsc00041
Ud for nummer 34 på Resedavej i Gentofte bliver I mødt af denne charmerende og velholdte murstensvilla fra 1924. Boligen rejser sig i halvandet plan og byder desuden på en yderst brugbar underetage, og I kan se frem til 205 etagemeter. Med en funktionel planløsning, en dejlig have og en bynær beliggenhed er dette således en ideel base for parret såvel som familien. Den hvide facade komplementeres af et tegltag og sprossede vinduer, som giver et fantastisk førstehåndsindtryk. Boligen er løbende vedligeholdt, og i 2015 blev der gennemført en understrygning af taget. To år senere blev der indlagt fjernvarme, og huset er desuden forsynet med en centralstøvsuger.
dsc00005 dsc00029

En charmerende & velholdt villa i Gentofte.

dsc00061 dsc00058

Til højre for ejendommen kan bilen parkeres i carporten, og I træder over dørtærsklen til en indbydende entré med Villeroy-Boch fliser. Førstesalen gemmer på fire soveværelser, der deles om et nydeligt badeværelse med en bruseniche. I stueplan finder I to sammenhængende stuer, der er prydet af stuk og smukke, hvidolierede trægulve, og i den ene luner en brændeovn. Fra den ene stue er der indgang til Designa-køkknet fra 2011, hvis stilfulde, grebsfrie fronter står i herlig kontrast til den sorte granitbordplade – her kan familiens kok kreere lækre middage til nære venner og familien. Et gæstetoilet og endnu et værelse afrunder stueplan, inden I afslutningsvis kan udforske den brugbare underetage.

dsc00078

Hernede er der tre disponible rum, som synes at udvide boligarealet, og dertil kommer et bryggers, et toilet og et bad. Bag hjemmet i fred for villavejen udfolder den sydvendte have sig. Her kan I nyde sommeren på træterrassen fra 2018, og fra adressen er der gåafstand til skole, daginstitution og Føtex. I er desuden kun 550 meter fra Gentofte Sø, og med busstoppestedet kun 140 meter væk er der nem og hurtigt adgang til Københavns centrum.

Se mere information omkring ejendommen her.

Relaterede artikler

Køberkartotek

Vi vil gerne hjælpe dig med at finde hjem.

Beskriv dine ønsker for din fremtidige bolig. I det øjeblik vi får en bolig til salg, der matcher dine behov, kontakter vi dig.

Tilmeld dig køberkartoteket her

Salgsvurdering

Vi vil gerne hjælpe dig med at gøre en god handel.

Bestil en uforpligtende og gratis salgsvurdering,
så kontakter vi dig for nærmere aftale.

Bestil vurdering her

Følg @jespernielsen.dk på instagram