Bolighandel

NY SÆSON AF “I HUS TIL HALSEN”

billede3-jpg

Inden længe kan der endnu en gang følges med, når Jesper Nielsen sammen med designeren Søren Vester hjælper boligejere, der er havnet i det fastfrosne boligmarked. Holdet bag det populære tv program har hjulpet 8 familier, som har haft akut brug for hjælp til at sælge boligen. Følg med når sæson 6 af programserien “I hus til halsen” bliver sendt på DR.

Det kan kræve en del kræfter og ikke mindst uanede mængder af tid, at få solgt sin bolig, hvis økonomien sætter en stopklods for projektet. De fleste kan nikke genkendende til frygten for at stå i en situation, hvor man er så presset på økonomien, at man ikke kan komme videre i livet. Det er lige præcis tilfældet for de boligejere, som har haft deres bolig stående til salg i 4-5 år og stadig ikke er kommet nogen vegne. For de medvirkende familier i TV programmet ”I hus til halsen” er denne situation blevet vendt til, at der er håb for et kommende boligsalg, takket være teamets hjælp og motivation for at hjælpe boligejerne videre.

billede

”Motoren for at drive dette program er helt klar at hjælpe de her mennesker videre. At arbejde for deres situation. Det har krævet flere måneders arbejde, samt samarbejde med banker og kreditforeninger. At se deres udtryk og glæde i ansigtet til sidst, når det hele lykkes. Det er det hele værd” fortæller Jesper Nielsen.

billede1

Der kan være mange grunde til, at boligen kan blive en tung klods om benet på danskerne. Skilsmisse, arbejdsløshed, eller et nyt job, som udvider pendler-livet, kan være årsager til at det kan blive nødvendigt at sætte boligen til salg. Følg med når ”I hus til halsen” bliver sendt på DR, hvor interesserede danskere kan følge med, når værterne hjælper de økonomisk ramte boligejere videre i livet.

Relaterede artikler

Køberkartotek

Vi vil gerne hjælpe dig med at finde hjem.

Beskriv dine ønsker for din fremtidige bolig. I det øjeblik vi får en bolig til salg, der matcher dine behov, kontakter vi dig.

Tilmeld dig køberkartoteket her

Salgsvurdering

Vi vil gerne hjælpe dig med at gøre en god handel.

Bestil en uforpligtende og gratis salgsvurdering,
så kontakter vi dig for nærmere aftale.

Bestil vurdering her

Følg @jespernielsen.dk på instagram