Bolighandel

MODERNE LIEBHAVERI I HOLTE

ADRESSE: SKOVMINDEVEJ 17, 2840 HOLTE

dsc_0460

På en af Holtes i særklasse bedste veje ligger denne arkitekttegnede ejendom fra 2016 designet til den pladskrævende og kvalitetsbevidste familie. Kender man Skovmindevej, ved man godt, at der gemmer sig en hemmelig perle i baghaven. Udsigten fra ejendommen er ganske enkelt mageløs og kan næsten hensætte en til de canadiske eller svenske skove.

Ejendommen er bygget i bedste materialer og skræddersyet til familien, som ønsker mindst mulig vedligeholdelse og mest mulig nydelse. Således er det kvalitet, funktionalitet og moderne design som karakteriserer boligen på sine 324 kvm samt i tillæg en stor indbygget garage. Man oplever med det samme, at ejendommen har sat rammerne for en fantastisk dagligdag såvel inde som ude.

dsc_0269

Med de mange vedligeholdelsesfrie materialevalg, kan man læne sig tilbage og nyde letheden i naturens smørhul. Alle materialer til ejendommen og dens indretning er valgt ud fra kvalitet og design. De smukke mørke sten fra Petersen Tegl giver huset et naturligt udtryk, som blender smukt ind med den omkringliggende natur. Ejendommens placering på grunden giver følelsen af at bo midt i en malerisk oase, hvor man fra førstesalens store vinduespartier kan nyde det enestående vue over sø og skov, og følge årstidernes fortryllende skifte. Gæster modtages via den store smukke teakdør og ledes ind i hall´en med det imponerende lysindfald og dobbelt loftshøjde.

dsc_0301 dsc_8328

Fra Hallen har man kig til husets vinkælder samt til trappen som troner som sit eget kunstværk. Trappen er lavet af beton og støbt på stedet og leder op til husets hjerte, der byder på køkken-alrum, stue med pejs, forældreafdeling med bad samt udgang til en fantastisk og stor tagterrasse med trægulv i bedste ipé. Her kan man i sæsonen altid finde en krog med sol fra tidlig morgen til solnedgang.Terrassen danner omdrejningspunkt for familiemåltider, solbadning, festligheder, barbeque m.m. Det elegante køkken-alrum har, som resten af hjemmet, et fantastisk lysindfald og god plads til både madlavning og hygge i selskab med familie og venner. Garagen på 74 kvm er fuldt integreret i huset med varme i gulvet og masser af opbevaringsplads kan, udover at spare besværet med afisning af bilerne, snildt agere festsal for teenagerne.

dsc_0397 dsc_0416

Garagen giver direkte adgang til entré med rigelig plads til overtøj, sko etc. Og bryggerset byder på yderligere opbevaring, vaskemaskine/tørretumbler og har samtidig udgang til baghaven hvor ungerne kan have det sjovt på den nedgravede trampolin. Stueetagen byder i tillæg på fire værelser og to badeværelser samt et åbent fællesrum som kan fungere som lektieafdeling, spillekrog, biograf m.v. Fra de tre værelser som vender mod syd og direkte ud til haven kan man fra en plads ved den udendørs knitrende pejs nyde stilheden og udsigten til både sø og skov. Belægning foran værelserne og rundt om huset har det smukkeste spil som matcher stenene på huset.

dsc_0424 dsc_8411 dsc_0502

Ejendommen har mange smarte features og designs som øger både komfort og sikkerhed, som f.eks. sikkerhedsglas i alle vinduer og døre. Husets armaturer er Vola messing, og køkkenet har quooker og danskvandshane samt hårde hvidevarer fra Gaggenau og Miele. Alle gulve i huset og garagen består af keramiske fliser med gulvvarme og elinstallationerne er KNX, så de kan programmeres, som man ønsker. Udendørsaktiviteter har man rig mulighed for på den 3.300 kvm store grund, hvor man kan skabe sine egne små oaser og plads til leg. Fra udendørsbruseren kan man hele året rundt stå og knibe sig i armen og være i tvivl om man sover eller er vågen. Til ejendommen hører også andel i privat bådebro ved Furesøen, hvor man kan have båd eller kajakker liggende, og hvor man kan bade året rundt. Ejendommen ligger med kort afstand til indkøb, skoler, Furesøen og alle de andre skønne naturområder.

dsc_0566 cdsc_0232 dsc_8428

 

En helt unik ejendom hvis man ikke vil gå på kompromis med hverken kvalitet eller komfort. Læs mere omkring ejendommen her.

Relaterede artikler

Køberkartotek

Vi vil gerne hjælpe dig med at finde hjem.

Beskriv dine ønsker for din fremtidige bolig. I det øjeblik vi får en bolig til salg, der matcher dine behov, kontakter vi dig.

Tilmeld dig køberkartoteket her

Salgsvurdering

Vi vil gerne hjælpe dig med at gøre en god handel.

Bestil en uforpligtende og gratis salgsvurdering,
så kontakter vi dig for nærmere aftale.

Bestil vurdering her

Følg @jespernielsen.dk på instagram