Bolighandel

GENNEMFØRT, MODERNE LIEBHAVERI

billede-1

Når du træder ind i en bolig, sker det yderst sjældent, at du er ved at falde bagover af begrejstring, men her præsenterer vi en af slagsen. Denne nyopførte villa i Holte byder på det ypperste og mest moderne, danske arkitektur og design.

billede-8 billede-4 billede-9

Princippet om, at less is more præger villaen, der er opført med brug af smukke, enkle og ærlige materialer.

Udefra er villaens udtryk enkelt, mens det indenfor overrasker med stærke grafiske linjer, åbninger til kip og fem meter høje vinduespartier, der sætter en enestående lys stemning i de mange store rum. Villaen er en unik mulighed for at kombinere den store liebhaverbolig med en sublim, børnevenlig beliggenhed. Geelsvej er en af Holtes bedste villaveje, der ligger grønt mellem Vejlesø og Furesøen og tæt på dagsinstitutioner og Dronninggårdsskolen. Familiens hverdag vil udspille sig i et åbent køkken-stue miljø med over syv meter til loftetog et spisebord placeret ved den indbyggede pejs med Kolumba-mursten ført op til kip. Måltiderne tilberedes i snedkerkøkkenet fra Culina i egetræ og stål og med hvidevarer fra Gaggenau.

billede-12 billede-16

Gulvet i stuetagen er pudset beton, mens første sal er beklædt med plankegulve fra pitch pine. I hele boligen er der behagelig gulvvarme. Villaens tre badeværelser er eksklusivt designet med lavasten fra Vesuv, granit og mosaikker. Villaen er opført med fokus på at gøre den vedligeholdelsesfri og nem at rengøre i hverdagen. Så der bliver tid til også at nyde livet på de solrige træterrrasser og i den store, ugenerede have, der i stil med boligen er anlagt overdådigt enkelt og smukt.

billede-7 billede-19

Relaterede artikler

Køberkartotek

Vi vil gerne hjælpe dig med at finde hjem.

Beskriv dine ønsker for din fremtidige bolig. I det øjeblik vi får en bolig til salg, der matcher dine behov, kontakter vi dig.

Tilmeld dig køberkartoteket her

Salgsvurdering

Vi vil gerne hjælpe dig med at gøre en god handel.

Bestil en uforpligtende og gratis salgsvurdering,
så kontakter vi dig for nærmere aftale.

Bestil vurdering her

Følg @jespernielsen.dk på instagram