Bolighandel

LÆKKER VILLA MED STALD

ezz07653

I bestemmer selv, om I vil bruge fritiden på hesteryg i Rude Skov, hvor en af de mange ridestier giver mulighed for at få naturen tæt på, eller om dagen skal nydes ved jeres swimmingpool med en god bog og et køligt glas hvidvin. Jeres nye hjem er flot, unikt og en symfoni af herlighedsværdier, eksklusive materialer, æstetisk og smukke detaljer – velkommen til Hørsholm Kongevej 37 i Hørsholm.

Allerede når I ankommer til den dekorative, elektriske jernlåge flankeret af grønne træer, fornemmer I ejendommens pragt og idyl, og herfra udfolder den 5455 kvadratmeter store grund sig ned mod hovedhuset, der imponerer med et kobbertag. Indenfor venter et velindrettet hjem, og I kan se frem til et moderne køkken med hvide elementer toppet af en sort granitbordplade og udgang til haven. Alrummet er forbundet med stuen, hvor sprossede vinduer, mørke klinker og synlige loftbjælker understreger boligens charme.

ezz07581 ezz07558

Mod nord er de tre værelser samlet i en soveafdeling, der samtidig har adgang til et smart brusebadeværelse. Nedenunder i kælderen er der to disponible rum og et toilet. I øvrigt er hele huset malet udvendigt i 2018. Ejendommen består yderligere af en hestestald med fire hestebokse, ligesom her er anlagt en drænet ridebane. Den er dog dækket med fem centimeter jord, som man har sået græs på, men det er muligt at genetablere ridebanen ved at fjerne jorden. I får samtidig et lækkert poolområde indrettet i 2016, og det er velplaceret bag huset, så området føles privat.

Her skinner solen det meste af dagen og om aftenen, og hele haven er desuden hegnet ind. Nærområdet byder på alle hverdagens nødvendigheder, og I kommer til at bo naturskønt under én kilometer fra Rude Skov, men samtidig tæt på Hørsholm. I kan nemt tilgå motorvejen, og turen til København tager godt tyve minutter, ligesom I kan være i Kastrup på cirka en halv time. Se mere information omkring ejendommen her.

Relaterede artikler

Køberkartotek

Vi vil gerne hjælpe dig med at finde hjem.

Beskriv dine ønsker for din fremtidige bolig. I det øjeblik vi får en bolig til salg, der matcher dine behov, kontakter vi dig.

Tilmeld dig køberkartoteket her

Salgsvurdering

Vi vil gerne hjælpe dig med at gøre en god handel.

Bestil en uforpligtende og gratis salgsvurdering,
så kontakter vi dig for nærmere aftale.

Bestil vurdering her

Følg @jespernielsen.dk på instagram