Bolighandel

LÆKKER ETPLANSVILLA

ADRESSE: Skolebakken 60, 2830 Virum

dsc00742

Som en elegant detalje er der åben forbindelse til den niveauforskudte stue via de få trappetrin.

Hele villaen er ombygget og totalt moderniseret i 2018, hvorfor I kan forvente et absolut enestående og eksklusivt udtryk, her på Skolebakken i Virum. Vi befinder os på en særdeles attraktiv beliggenhed, så bolig og placering i sandhed må siges, at gå op i en højere enhed. De mange veludnyttede kvadratmeter breder sig over to forskudte plan, og det er især de to smukke opholdsmiljøer, som fanger jeres opmærksomhed. Køkken-alrummet er opført i kvalitetsrige materialer, et virkelig lækkert køkken hvor den moderne stil er ikke at tage fejl af. Her er endvidere loft til kip og store ovenlysvinduer, som sørger for et prægtigt lysindfald ved køkkenøen og spisepladsen. Som en elegant detalje er der åben forbindelse til den niveauforskudte stue via de få trappetrin. Hele villaen er ombygget og totalt moderniseret i 2018, hvorfor I kan forvente et absolut enestående og eksklusivt udtryk, her på Skolebakken i Virum. Vi befinder os på en særdeles attraktiv beliggenhed, så bolig og placering i sandhed må siges, at gå op i en højere enhed. De mange veludnyttede kvadratmeter breder sig over to forskudte plan, og det er især de to smukke opholdsmiljøer, som fanger jeres opmærksomhed. Køkken-alrummet er opført i kvalitetsrige materialer, et virkelig lækkert køkken hvor den moderne stil er ikke at tage fejl af. Her er endvidere loft til kip og store ovenlysvinduer, som sørger for et prægtigt lysindfald ved køkkenøen og spisepladsen. Som en elegant detalje er der åben forbindelse til den niveauforskudte stue via de få trappetrin.

dsc00755

dsc00748

I samme plan som køkken-alrummet, ligger 3 rigtig gode værelser med smukke sildebensparketgulve, fordelt på en måde, hvor såvel teenagere som mindre børn får plads til privatliv – her følger også et rummeligt badeværelse samt et praktisk bryggers med egen udgang. Stuen, som ligger tre trin oppe, prydes af et smukt sildebensparketgulv og en masse dagslys, som trænger ind gennem de mange dobbeltdøre, hvoraf her tælles fire i stuen. Alle disse kan åbnes op i sommerhalvåret, således at hjemmets kvadratmeter stiger i form af den skønne træterrasse. Fra stuen er der tilgang mod forældreafsnittet, som ligeledes har udgang til terrassen samt walk-in-closet og eget badeværelse med brus og et delvist sænket badekar.

dsc00723

dsc00714

Også her har du det smukke sildebensparket. Som bonus skal det nævnes, at der er gulvvarme overalt. Da huset er totalt ombygget har du også meget lave driftsomkostninger og et ventilations anlæg er med til at sikre et godt indeklima. Udenfor venter, som sagt, den fantastiske, sydvendte træterrasse, der har sol fra morgen til aften og samtidig har du en nem og ugeneret have. Fra vejen har du en flot rummelig dobbeltcarport, som passer smukt til huset. Bag denne i forbindelse med huset ligger et isoleret skur, hvor der er plads til at indrette slyngelstue/værksted. Placeringsmæssigt kommer I til at bo i et børnevenligt kvarter med let tilgang mod nogle af de bedste skoler i Danmark. Derudover er også Virum Gymnasium og naturrige omgivelser, som både Kollemosen og Furesøen inden for ganske kort afstand.

dsc00695

dsc00690

Se mere information omkring ejendommen her.

Relaterede artikler

Køberkartotek

Vi vil gerne hjælpe dig med at finde hjem.

Beskriv dine ønsker for din fremtidige bolig. I det øjeblik vi får en bolig til salg, der matcher dine behov, kontakter vi dig.

Tilmeld dig køberkartoteket her

Salgsvurdering

Vi vil gerne hjælpe dig med at gøre en god handel.

Bestil en uforpligtende og gratis salgsvurdering,
så kontakter vi dig for nærmere aftale.

Bestil vurdering her

Følg @jespernielsen.dk på instagram