Bolighandel

LÆKKER BOLIG I VEDBÆK

ADRESSE: BORCHSVEJ 2, 2950 VEDBÆK

dsc07206

Det tosidede køkken har et skandinavisk islæt med hvide, grebsfrie elementer, der nærmest går i ét med stenbordpladen

I får plads til hele familien i dette nye, lækre enderækkehus i halvandet plan med en god planløsning og en fantastisk udsigt fra førstesal udover det idylliske område. Med nøglerne hertil, får I en attraktiv beliggenhed i Vedbæk tæt på vandet og alt dét, I har behov for i hverdagen. Børnene får lidt over en kilometer til Vedbæk Skole, mens de yngste kan afleveres i daginstitutionen omtrent 900 meter fra adressen. Indkøbene klares let i det nærtliggende supermarked små fem minutter fra bopælen og meget længere tager det ikke til Vedbæk Station. Ydermere når I København på omkring 25 minutter i bil. Enderækkehuset fra 2014 på 150 m2 har store vinduespartier fra gulv til loft på begge etager, hvilket sikrer et sublimt lysindfald i den flotte bolig. Foruden dette har huset et lavt forbrug, gulvvarme overalt og en stilsikker indretning med samme HTH-elementer i køkken og på badeværelser.

dsc07188 dsc07192dsc07147 dsc07120

I træder ind i entréen og passerer først et praktisk bryggers med opbevaringsplads og vaskefaciliteter. Ved siden af findes et minimalistisk badeværelse med hvidt interiør, indstøbt vask og bruseniche med glasafskærmning. Går I forbi, ledes I til det vidunderlige opholdsmiljø med stue og køkken i åben forbindelse, der har trægulve og et dejligt udsyn ud mod haven. Det tosidede køkken har et skandinavisk islæt med hvide, grebsfrie elementer, der nærmest går i ét med stenbordpladen. Familiens kok får herude udsøgte rammer til at kokkerere velsmagende måltider med induktionskogeplade og pyrolyseovn. I stuen er der også trappe til førstesalen, der byder på en fin repos, som alle rummene forgrener sig ud fra. I møder endnu et nydeligt badeværelse i samme klassiske udformning som det forrige og fire skønne værelser, hvoraf to har udgang til altanen med vue over omgivelserne. Udenfor venter en dejlig for- og baghave med terrasseområder til hyggelige stunder i familiens tegn.

dsc07152 dsc07228

Se mere information omkring ejendommen her.

Relaterede artikler

Køberkartotek

Vi vil gerne hjælpe dig med at finde hjem.

Beskriv dine ønsker for din fremtidige bolig. I det øjeblik vi får en bolig til salg, der matcher dine behov, kontakter vi dig.

Tilmeld dig køberkartoteket her

Salgsvurdering

Vi vil gerne hjælpe dig med at gøre en god handel.

Bestil en uforpligtende og gratis salgsvurdering,
så kontakter vi dig for nærmere aftale.

Bestil vurdering her

Følg @jespernielsen.dk på instagram