Bolighandel

FØRSTE RÆKKE TIL SØNDERSØ

ADRESSE: STIEN 9, 3500 VÆRLØSE

dsc02204

I første række til Søndersø i Værløse finder I denne fuldmurede og arkitekttegnede villa, som I nu kan blive de næste ejere af. Her er der kræset for detaljerne, således at I kan se frem til en elegant liebhavervilla med en unik udsigt.

Ejendommen er opført af Heslehøj Huse i Hellerup i 1969 og blev i 1996 gennemgribende renoveret og sidenhen nænsomt vedligeholdt, således at den stadigvæk i dag fremtræder i flot og indbydende stand. Beliggenheden er enestående som sidste ejendom på lille privat stikvej i en oase med fredsskov og direkte til Søndersø og Hareskoven i umiddelbar nærhed. Boligen har sandblæste og hvidfiltsede facader, der er komplementeret af sortglaseret Narvik-tegltag. Foran huset er der plads til at parkere op til flere biler i indkørslen, som er flot anlagt med rådhusbelægning, chaussésten og smuk beplantning. Indenfor møder I 239 m2 i tre forskudte plan, som i opholdsrum byder på egeparketgulve og alle steder har snedker-fremstillede fyldningsdøre med Arne Jacobsen dørgreb. Stueplan inkluderer i den ene halvdel 3 (4) store værelser, samt to badeværelser med bl.a. Vola armaturer, gæstetoilet og et bryggers, alle med gulvvarme.

dsc02120 dsc02124

Herudover får I et dejligt Unoform køkken/alrum, hvor I kan tilberede maden, mens I nyder et uhindret vue til søen. Et niveau oppe finder I en skøn stue, hvor loftet er ført til kip med fritlagte bjælker og brede vinduespartier mod syd og vest, hvilket giver et fantastisk lysindfald, og som giver et beroligende udsyn til omgivelserne. Her kan I virkelig slappe af, samtidig med at den åbne pejs knitrer hyggeligt. Slutteligt venter underetagen, som består af et stort værelse/kontor med direkte udgang til haven, et depotrum samt et disponibelt rum, hvor naturgasfyret fra 2014 er placeret.

Herfra kan I nyde de 4 årstiders farveskift dag for dag, og følge med når svaner,
ænder, blishøns og fiskehejrer lever deres liv ved søen.

Under terrassen findes et integreret, muret 20m2 redskabsrum/arbejdsrum. Alle opholdsrum vender mod syd/sydvest med vinduespartier, der giver en vidunderlig panoramaudsigt til søen. Herfra kan I nyde de 4 årstiders farveskift dag for dag, og følge med når svaner, ænder, blishøns og fiskehejrer lever deres liv ved søen. Udenfor kan I glæde jer over en smuk, sydvendt grund på hele 1.666 m2, som er flot anlagt i flere plateauer, og hvor dybden ned til søen virkelig forstærkes. Her er de skønneste terrasseområder, og bl.a. i direkte forbindelse med køkkenet en smuk anlagt 22 m2 terrasse med belysning, trådløs el-markise og granitfliser. Haven er prydet med kønne beplantninger, og fra haven fører en brostensbelagt trappe afskærmet af en låge direkte ned til Søndersø, hvor I kan gå eller løbe en tur søen rundt, eller måske tage en morgendukkert?

dsc02186

Fra adressen er der nem og sikker skolevej ad små veje til den nærliggende skole, Søndersøskolen, mens daginstitution, indkøbsmuligheder og Værløse Station ligeledes ligger nær ejendommen. Oplev stemningen på denne skønne ejendom.

Se mere information omkring ejendommen her.

Relaterede artikler

Køberkartotek

Vi vil gerne hjælpe dig med at finde hjem.

Beskriv dine ønsker for din fremtidige bolig. I det øjeblik vi får en bolig til salg, der matcher dine behov, kontakter vi dig.

Tilmeld dig køberkartoteket her

Salgsvurdering

Vi vil gerne hjælpe dig med at gøre en god handel.

Bestil en uforpligtende og gratis salgsvurdering,
så kontakter vi dig for nærmere aftale.

Bestil vurdering her

Følg @jespernielsen.dk på instagram