Bolighandel

FAMILIEVILLA I KLAMPENBORG

HVIDØREVEJ 36, 2930 KLAMPENBORG

dsc04953

Søger I et familievenligt og indflytningsklart hjem i Klampenborg, der ligger fuldstændig ugeneret og med indgang fra stille villavej ? Så er denne lækre, træbeklædte villa i halvandet plan med kælder sikkert noget for jer. Der er indkørsel fra Schimmelmannsvej og ingen adgang fra Hvidørevej.

Ejendommen er oprindeligt opført i 1927 og siden bygget til, så I dag har hele 209 etagemeter, hvoraf de167 velindrettede m2 er godkendt til beboelse. I overtager et stilfuldt hjem, som løbende er moderniseret. Omkring 2017 er entré samt forældreværelse med tilhørende badeværelse renoveret blandt andet med gulvvarme i entréen og på badeværelset. I foråret 2019 er både køkkenet og stuerne nymalede, ligesom trægulvene er slebet.

Inden døre venter jer en fantastisk atmosfære overalt. I skal glæde jer til at opleve køkken-alrummet, der prydes af et flot snedkereret køkken med Quooker og en hyggelig samtale-ø. Nyd her et glas vin i hinandens selskab, mens varmen fra den knitrende brændeovn spreder sig i alrummet. Fortsæt derefter til stuerne med smukke loftdetaljer, hvor I får fornøjelsen af endnu en brændeovn og direkte udgang til en sydvendt terrasse.

dsc04911 dsc04931

Huset indeholder endvidere et særskilt forældreafsnit med eget badeværelse samt en dejlig børneafdeling, der består af to gode værelser og et toilet. Endelig er her et bryggers med egen indgang, mens førstesalen giver jer ét fremragende værelse med flere brugsmuligheder. Her er ca 42 etagemeter, som ikke er godkendt til beboelse. Derudover har I adgang til to kælderrum, der tilgås fra henholdsvis køkkenet og udefra.

dsc04887 dsc04945

Huset ligger på en charmerende, kuperet og høj grund med masser af gamle træer. Prikken over i’et er den sublime 20×5 meter lange terrasse med flere overdækninger, hvor I kan nyde sommerhalvåret i rolige omgivelser, da I ikke har nogen naboer. Endelig kan der holde helt op til fem biler i indkørslen. Når hverdagen melder sin ankomst, finder I daginstitution, skole, indkøb og offentlig transport i form af bus og S-tog inden for halvanden kilometer.

Der er mulighed for at lave en større 1. sal fordelt på hele ejendommen eller lave huset om til et 2 familieshus, hvis dette ønskes. Der kan bygges op til 364 boligkvadratmeter ekstra, dvs. 197 m2 ekstra end der er i dag. Der tages forbehold for at kommunen godkender. Se mere information omkring ejendommen her.

Relaterede artikler

Køberkartotek

Vi vil gerne hjælpe dig med at finde hjem.

Beskriv dine ønsker for din fremtidige bolig. I det øjeblik vi får en bolig til salg, der matcher dine behov, kontakter vi dig.

Tilmeld dig køberkartoteket her

Salgsvurdering

Vi vil gerne hjælpe dig med at gøre en god handel.

Bestil en uforpligtende og gratis salgsvurdering,
så kontakter vi dig for nærmere aftale.

Bestil vurdering her

Følg @jespernielsen.dk på instagram