Bolighandel

EKSKLUSIVT LIEBHAVERI: HISTORISK PALÆVILLA OMSLUTTET AF DYREHAVEN

parkhave

Denne eksklusive og historiske liebhaverejendom ligger helt omsluttet af Jægersborg Dyrehave, og I bliver dermed forkælet med såvel unikke naturoplevelser som absolut privatliv. Den skjulte palævilla byder på over 900 herskabelige etagemeter med opvarmet indendørspool, mens den 2,3 hektar store og parklignende grund har egen sø, putting green og lysthus. Den idylliske beliggenhed til trods klares køreturen til centrum af København på blot 20 minutter. I ankommer til Wesselsminde, som ejendommen hedder, ad en stemningsfuld allé gennem Dyrehavens høje løvskov, og da den store grund omkranses af både indkørselslåge, hegn og træer, har I jeres egen fredelige oase midt i det historiske naturområde. I får fornemmelse af at bo langt ude på landet, og samtidig har I adgang til Dyrehavens åbne vidder og romantiske skovarealer. Fra den grusbelagte gårdsplads præsenterer villaen sig med en klassisk elegance takket være den symmetriske, hvidpudsede facade med frontispice, de matchende palævinduer og det sorte valmtag, der prydes af store kviste. Kunne væggene tale, ville de fortælle historier om embedsmanden Colbjørnsen, der i slutningen af 1700-tallet lod ejendommen opføre som the-hus til sin datter. Her kunne hun forlyste sig, mens han selv drog på jagt i Dyrehaven med blandt andre kongefamilien. De gamle vægge ville ligeledes berette om en efterårsnat i 1944, hvor modstandsfolk ved en fejltagelse udførte et skudattentat mod ejendommen.

kokken-2 koekken-1 kokken-3

Det er dog alt andet end dramatik, der venter jer i stueplanens store entré, førstesalens værelsesafdeling og kælderens mange bonuskvadratmeter, for villaen fremstår overalt i eksemplarisk stand med flere originale detaljer smukt bevaret. De fem store stuer vil med deres imponerende loftshøjde, mundblæste sprossevinduesglas og nydelige parketgulve i sildebensmønster lægge en fornem ramme om såvel hverdag som fest. Det eksklusive, snedkerfremstillede spisekøkken er af nyere dato, mens entréområdet er lige så beundringsværdigt som for snart 100 år siden. Efter at have passeret entréhallen med tilstødende gæstetoilet træder i ind i en højtloftet hall med udskåret kvartsvingstrappe og åben etageadskillelse til førstesalens balkon samt et loft, der prydes af et dekorativt lucarne-de-lustre, som leder blikket mod himlen og tankerne mod svundne tider. Mens førstesalen er indrettet med syv værelser og to badeværelser, byder den fulde og højloftede kælder foruden masser af opbevaringsplads. Derudover indeholder kælderen en lejlighed med køkken, badeværelse og adskillige rum samt egen indgang fra haven til husets teenager eller au pair.

entre trappe trappe-loft
ejendom-1 orangeri-1

Et orangeri leder fra hovedbygningen til en stor sidebygning, der med glasfacade og ovenlysvinduer har et uovertruffent lysindfald. Fjerner I gulvet i det største rum, åbenbarer en opvarmet pool sig, og sidebygningen rummer desuden sauna, badeværelse og toilet. Foruden den store parklignende græsplæne med putting green samt den lille sø byder haven på et lysthus med varmeinstallationer og loungeområde, en lille æblelund og store, gamle træer, der skaber en glidende overgang til de omkringliggende naturområder. Udefaciliteterne inkluderer desuden to garagebygninger. Den ene har plads til to kørertøjer og den anden af nyere dato er opvarmet og har plads til fire køretøjer. Hverken billeder eller tekst kan yde en ejendom af denne kaliber retfærdighed, så interesserede købere i målgruppen opfordres til at rette henvendelse til Jesper Nielsen for fremvisning og nærmere information.

lysthus egen-soe garage-ude

Relaterede artikler

Køberkartotek

Vi vil gerne hjælpe dig med at finde hjem.

Beskriv dine ønsker for din fremtidige bolig. I det øjeblik vi får en bolig til salg, der matcher dine behov, kontakter vi dig.

Tilmeld dig køberkartoteket her

Salgsvurdering

Vi vil gerne hjælpe dig med at gøre en god handel.

Bestil en uforpligtende og gratis salgsvurdering,
så kontakter vi dig for nærmere aftale.

Bestil vurdering her

Følg @jespernielsen.dk på instagram